Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

't Hokske
't Hokske

Gennep

Bewonersavond voor wijkplatform Gennep Oost

Op maandag 3 april 2023 wordt er een bewonersavond georganiseerd in Gennep Oost om het idee van een wijkplatform te bespreken. Het doel van het platform is om de samenkracht van de bewoners te vergroten en de leefbaarheid in de wijk te verbeteren. Meer informatie op Gennep.News.

Op maandag 3 april 2023 wordt er een bewonersavond georganiseerd in Gennep Oost om het idee van een wijkplatform te bespreken. Het doel van het platform is om de samenkracht van de bewoners te vergroten en de leefbaarheid in de wijk te verbeteren.

 

Tijdens de avond zullen verschillende vragen beantwoord worden, zoals wat een wijkraad is en waar bewoners invloed op kunnen uitoefenen. Ook zal er gesproken worden over manieren waarop bewoners initiatieven kunnen nemen om de leefbaarheid in de wijk te vergroten.

 

De bewonersavond is een uitnodiging aan alle bewoners van Gennep Oost om mee te denken en te praten over de toekomst van de wijk. De avond begint om 19.30 uur en vindt plaats in ’t Hökske.

 

Wijkplatform

 

Het initiatief voor het wijkplatform is genomen door een aantal bewoners die geloven dat samenwerking en samenkracht de sleutel zijn tot een leefbare en gezonde wijk. Door het oprichten van een wijkraad kunnen bewoners hun stem laten horen en invloed uitoefenen op beslissingen die genomen worden in de wijk.

 

De bewonersavond biedt een uitgelezen kans voor bewoners van de Brabantweg, Groene Kruisstraat, Kruisstraat, Loodstraat, Martinushof, Middelweg, Niersdijk, Picardie, Prinsessenbuurt, Roofvogelbuurt, St. Norbertusstraat, Stationsweg Steendalerstraat, Vogelbuurt, Wagenstraat, Zandpoort en de Zuid-Oostwal om met elkaar in gesprek te gaan en samen ideeën te ontwikkelen voor de toekomst van Gennep Oost.

 

Door samen te werken en samen te denken, kunnen bewoners een positieve bijdrage leveren aan de leefbaarheid en de sociale cohesie in de wijk. De koffie en thee staan klaar en er is genoeg ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Samen vormen we de wijk!

 

 

Verwant

Gemeente Gennep

Het onderzoek van Lexnova en MKB-Nederland toont aan dat Gennep voldoende scoort op MKB-vriendelijkheid, maar er is ruimte voor verbetering. De gemeente heeft een...

Gennep

Een historisch pand in de Brugstraat, waar ooit textielzaak Supertex zat, is getransformeerd tot een modern appartementencomplex. Schepers Inc. heeft de ontwikkeling en verhuur...

Sport

Kaate Mulders en Sam van Keulen schitteren op het EK U18 in Slowakije. Kaate presteert uitstekend op zowel de 1500 als de 3000 meter....

Gemeente Gennep

Blauwtong is teruggekeerd in de gemeente Gennep, met drie meldingen van besmettingen in Milsbeek, Ottersum en Heijen. Schapenboeren en dierenartsen maken zich grote zorgen...