Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

't Hokske
't Hokske

Gennep

Bewonersavond voor wijkplatform Gennep Oost

Op maandag 3 april 2023 wordt er een bewonersavond georganiseerd in Gennep Oost om het idee van een wijkplatform te bespreken. Het doel van het platform is om de samenkracht van de bewoners te vergroten en de leefbaarheid in de wijk te verbeteren. Meer informatie op Gennep.News.

Op maandag 3 april 2023 wordt er een bewonersavond georganiseerd in Gennep Oost om het idee van een wijkplatform te bespreken. Het doel van het platform is om de samenkracht van de bewoners te vergroten en de leefbaarheid in de wijk te verbeteren.

 

Tijdens de avond zullen verschillende vragen beantwoord worden, zoals wat een wijkraad is en waar bewoners invloed op kunnen uitoefenen. Ook zal er gesproken worden over manieren waarop bewoners initiatieven kunnen nemen om de leefbaarheid in de wijk te vergroten.

 

De bewonersavond is een uitnodiging aan alle bewoners van Gennep Oost om mee te denken en te praten over de toekomst van de wijk. De avond begint om 19.30 uur en vindt plaats in ’t Hökske.

 

Wijkplatform

 

Het initiatief voor het wijkplatform is genomen door een aantal bewoners die geloven dat samenwerking en samenkracht de sleutel zijn tot een leefbare en gezonde wijk. Door het oprichten van een wijkraad kunnen bewoners hun stem laten horen en invloed uitoefenen op beslissingen die genomen worden in de wijk.

 

De bewonersavond biedt een uitgelezen kans voor bewoners van de Brabantweg, Groene Kruisstraat, Kruisstraat, Loodstraat, Martinushof, Middelweg, Niersdijk, Picardie, Prinsessenbuurt, Roofvogelbuurt, St. Norbertusstraat, Stationsweg Steendalerstraat, Vogelbuurt, Wagenstraat, Zandpoort en de Zuid-Oostwal om met elkaar in gesprek te gaan en samen ideeën te ontwikkelen voor de toekomst van Gennep Oost.

 

Door samen te werken en samen te denken, kunnen bewoners een positieve bijdrage leveren aan de leefbaarheid en de sociale cohesie in de wijk. De koffie en thee staan klaar en er is genoeg ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Samen vormen we de wijk!

 

 

Verwant

Gennep

Vanmiddag vond de prijsuitreiking plaats van de Ooievaars-Tekenwedstrijd, georganiseerd door Tourist Info Gennep. Het evenement trok een grote groep enthousiaste kinderen, ouders en grootouders....

Gennep

Van 17 juli tot en met 29 juli wordt het jaarlijkse Internationale Euregio Rijn-Waal Studentenmuziekfestival gehouden in het pittoreske Gennep. Op verschillende bijzondere locaties...

Gennep

In Gennep hebben ze iets speciaals: een bruisende gemeenschap van roeken. Onlangs vond er een bijeenkomst plaats georganiseerd door de gemeente Gennep om het...

Column

In Gennep waait een financiële storm die even logisch is als een naaktkat met een bontjas. De gemeente beweert, met een grijns die breder...