Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Bieb gaat in 2019 ook op zondag open

In 2019 zal de bibliotheek in Gennep ook op de zondagen tussen 13.00 en 16.00 uur geopend zijn. Ze beginnen met een feestelijke pilot in januari en februari, met iedere week een andere leuke, interessante activiteit op het programma.

 

 

Als deze succesvol blijken, zullen er snel meer zondagen volgen. Uiteraard kunt u ook gewoon materialen komen lenen of rustig een tijdschrift lezen en kopje koffie of thee komen drinken.

 

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

In #2019 kun je ook op #zondag naar @biblioplus in @gemeenteGennep #Gennep #GennepNews

Een bericht gedeeld door Gennep News (@gennepnews) op

 

 

Programmamaker Wilma Lems laat weten dat deze bijzondere pilot mede mogelijk wordt gemaakt door financiële ondersteuning van de gemeente en de inzet van werknemers.

 

 

Met z’n allen zijn we altijd op zoek naar manieren om BiblioPlus, en haar bibliotheken, mee te laten groeien met deze tijd. De bibliotheek te ontplooien als een plek om boeken te lezen en te lezen, maar ook om elkaar te ontmoeten, met elkaar in gesprek te gaan en van elkaar te leren. De activiteiten die op de zondagen van januari en februari staan gepland, sluiten naadloos aan op deze verbindende functie van de nieuwe bieb. We vinden het bovendien belangrijk dat iedereen van onze faciliteiten gebruik kan maken; daar horen ruime openingstijden bij.

 

 

Tijdens deze bijzondere pilot is er voor ieder wat wils:

 

 

Vier je het met ons mee!?

 

 

Meer weten? Hou de website biblioplus.nl, de nieuwsbrief, facebook.com/biblioplus en GennepNews in de gaten voor uitgebreide info over iedere activiteit.

 

 

Reacties