Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Kenniskeuken Gennep
Kenniskeuken Gennep

Gennep

Bieb gaat in 2019 ook op zondag open

In 2019 zal de bibliotheek in Gennep ook op de zondagen tussen 13.00 en 16.00 uur geopend zijn. Ze beginnen met een feestelijke pilot in januari en februari, met iedere week een andere leuke, interessante activiteit op het programma. Meer informatie over de activiteiten op www.Gennep.News.

In 2019 zal de bibliotheek in Gennep ook op de zondagen tussen 13.00 en 16.00 uur geopend zijn. Ze beginnen met een feestelijke pilot in januari en februari, met iedere week een andere leuke, interessante activiteit op het programma.

 

 

Als deze succesvol blijken, zullen er snel meer zondagen volgen. Uiteraard kunt u ook gewoon materialen komen lenen of rustig een tijdschrift lezen en kopje koffie of thee komen drinken.

 

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

In #2019 kun je ook op #zondag naar @biblioplus in @gemeenteGennep #Gennep #GennepNews

Een bericht gedeeld door Gennep News (@gennepnews) op

 

 

Programmamaker Wilma Lems laat weten dat deze bijzondere pilot mede mogelijk wordt gemaakt door financiële ondersteuning van de gemeente en de inzet van werknemers.

 

 

Met z’n allen zijn we altijd op zoek naar manieren om BiblioPlus, en haar bibliotheken, mee te laten groeien met deze tijd. De bibliotheek te ontplooien als een plek om boeken te lezen en te lezen, maar ook om elkaar te ontmoeten, met elkaar in gesprek te gaan en van elkaar te leren. De activiteiten die op de zondagen van januari en februari staan gepland, sluiten naadloos aan op deze verbindende functie van de nieuwe bieb. We vinden het bovendien belangrijk dat iedereen van onze faciliteiten gebruik kan maken; daar horen ruime openingstijden bij.

 

 

Tijdens deze bijzondere pilot is er voor ieder wat wils:

 

 

Vier je het met ons mee!?

 

 

Meer weten? Hou de website biblioplus.nl, de nieuwsbrief, facebook.com/biblioplus en GennepNews in de gaten voor uitgebreide info over iedere activiteit.

 

 

Verwant

Gennep

Leer levensreddende vaardigheden met de EHBO Cursus Acute Zorg in de gemeente Gennep. Met een breed scala aan onderwerpen en praktijkgerichte training, bereidt deze...

Gemeente Gennep

Het Energielandgoed Wells Meer in Bergen ervaart vertraging door vergunningen en netwerkproblemen, wat leidt tot een verlenging van de intentieverklaring door de Gemeente Gennep....

Gemeente Gennep

Stichting INTOS en gemeente Gennep kampen met €350.000 financiële tegenvaller door gestegen loonkosten en incidentele uitgaven. Spoedvergadering ingelast om oplossingen te bespreken, toekomstige begrotingen...

Gennep

Op 18 februari 2024 herdacht Gennep de bevrijding van 79 jaar geleden. Het komende jaar staat in het teken van diverse herdenkingsactiviteiten, verdeeld over...