Agenda
Volg ons
Shared Space

Bikers Against Child Abuse op braderie

Bikers Against Child Abuse (B.A.C.A.) is zondag 26 mei aanwezig op de Braderie in Gennep. Tijdens dit evenement zal B.A.C.A., een vereniging van motorrijders tegen kindermisbruik, uitleg geven over hun organisatie en missie. Daarnaast zal er allerlei merchandise aanwezig zijn.

 

 

Bikers Against Child Abuse

 

 

De vrijwilligersorganisatie B.A.C.A. bestaat uit een grote groep motorrijders die als missie heeft om mishandelde en misbruikte kinderen de kracht te geven niet bang te zijn voor de wereld waarin ze leven. Dat doen zij door 24/7 klaar te staan om deze kinderen te ondersteunen en hen deel uit te laten maken van hun wereldwijde organisatie.

 

 

B.A.C.A. werkt samen met lokale en landelijke groepen en instanties die al kinderen beschermen. De motorrijders zijn bereid om de kinderen fysieke en morele steun te geven door het kind ‘op te nemen’ in hun organisatie en door hun fysieke aanwezigheid. De missie van Bikers Against Child Abuse:

 

 

Wij staan klaar om deze kinderen te beschermen tegen verder misbruik of mishandeling.

 

 

Nieuwsgierig naar deze bikers en hoe je wellicht mee kan helpen? Kom dan naar de Braderie in Gennep of kijk voor meer informatie over B.A.C.A. en de missie op dutch.bacaworld.org.

 

 

Reacties