Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Boek & Praat met Martijn Stevens
Martijn Stevens InZicht Gennep

Gennep

Boek & Praat: Martijn Stevens

Martijn Stevens uit Gennep schittert op het Boek & Praat-podium in Cuijk op 27 februari, waar hij, samen met auteur Wim Daniëls, zijn bruisende kijk op het leven en zijn drie recent geschreven boeken deelt. Mis deze literaire avond vol vrolijkheid niet in de Schouwburg, waar kaarten voor €12,50 (€10,- voor BiblioPlus-leden) verkrijgbaar zijn.

Het literaire evenement in de regio, Boek & Praat, is weer van start gegaan en belooft een boeiend seizoen met diverse auteurs en hun fascinerende verhalen. Een van de bijzondere gasten die binnenkort het podium zal betreden, is schrijver en dichter Martijn Stevens uit Gennep.

 

Op 27 februari staat Martijn Stevens samen met de gerenommeerde Brabantse schrijver Wim Daniëls centraal. Daniëls staat bekend om zijn vermogen om complexe taalverschijnselen op een humoristische en begrijpelijke manier uit te leggen. Zijn vertelkunst heeft hem een plekje in het hart van vele lezers bezorgd.

 

Martijn Stevens

 

Martijn Stevens, geboren en getogen in Gennep, heeft het leven ‘flierefluitend doorgebracht’, zoals hij zelf zegt. Wat dit nog meer behelst, zal ongetwijfeld aan bod komen tijdens de avond vol literaire ontdekkingen. Wat opvallend is, is dat deze lokale schrijfheld in slechts twee jaar tijd maar liefst drie boeken heeft geschreven. Maar het is niet alleen de kwantiteit, ook de kwaliteit van Stevens’ werk trekt de aandacht.

 

Boek & Praat

 

Boek & Praat belooft niet alleen een unieke gelegenheid om auteurs te ontmoeten, maar ook om de lokale literaire scene te vieren. De komende maanden brengen nog meer opwindende gasten, zoals Cobi van Baars en Michelle Ermens, die elk op hun eigen manier de rijke wereld van de literatuur verkennen.

 

Alle avonden vinden plaats in de Schouwburg in Cuijk, waar kaarten verkrijgbaar zijn. Voor slechts € 12,50 (en € 10,- voor leden van BiblioPlus) krijgt het publiek niet alleen toegang tot een avond vol woorden, maar ook tot de betoverende werelden die auteurs zoals Martijn Stevens te bieden hebben.

 

Een literair feestje dat je niet wilt missen!

 

Terugkijken: InZicht

Verwant

Gemeente Gennep

In Gennep zijn er nog steeds negentig inwoners die hun zorgpremie niet betalen. De straf voor wanbetalers is een hogere premie. Schuldhulpverleners willen deze...

Ottersum

Deze zomer start Bakker Bart in samenwerking met Heldro ijs een pilot. Ze introduceren de Heldro Tap, waarmee vers ijs wordt getapt en gepersonaliseerd....

Gennep

Drie kinderen uit één gezin slagen tegelijk voor hun eindexamens. Keanu, Quentin en Nyale Jansma uit Gennep vieren een unieke prestatie. De komende weken...

Gennep

Leerlingen van het Elzendaalcollege in Gennep hebben gezamenlijk Het mysterie van de Phantom of the sea geschreven, een spannende thriller die zich afspeelt op...