Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Gennep

Boomwortelkunst van Maria Boomgaars

Bij Tourist Info Gennep is de boeiende mini-expositie ‘Woodwonder’ te bewonderen, waarin Maria Boomgaars uit Ven-Zelderheide haar kunstwerken van boomwortels tentoonstelt.

Bij Tourist Info Gennep, in het oude stadhuis van Gennep, is momenteel een nieuwe mini-expositie te bewonderen: Woodwonder – Boomwortelkunst door Maria Boomgaars uit Ven-Zelderheide.

 

Deze boeiende tentoonstelling biedt een inspirerende kijk op de natuur in kunst. Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen en de prachtige creaties van Maria Boomgaars te bewonderen.

 

Maria Boomgaars

 

Maria Boomgaars uit Ven-Zelderheide heeft haar artistieke visie tot leven gebracht door boomwortels als haar belangrijkste medium te gebruiken. Met oog voor detail heeft ze deze natuurlijke elementen omgetoverd tot ware kunstwerken.

 

Haar werk weerspiegelt de schoonheid en kracht van de natuur en nodigt uit tot diepere reflectie over onze band met de wereld om ons heen.

 

De expositie is geopend op de volgende tijden: Dinsdag, woensdag, en donderdag van 10.00 tot 14:00 uur en vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

 

Verwant

Gennep

Gemeente Gennep subsidieert met 3000 euro de tweede druk van het Holocaust-boek "En toen waren ze weg", maar weigert zelf de voorgestelde 150 exemplaren...

Carnaval

De Mé.rtzitting in Gennep introduceert een toegangsprijs van 5 euro met polsbandjes vanwege veiligheidszorgen en drukte tijdens vorig jaar. Meer informatie op Gennep.News.

Gennep

Bij GennepNews vieren we samen met Sinterklaas de leukste tijd van het jaar! Ontdek elke maandag en donderdag dag nieuwe avonturen van de goedheiligman...

Column

In de nieuwe column van Dwarsliggert op Gennep.News wordt de onontkoombare realiteit van de Gemeente Gennep belicht, waar onherroepelijke beslissingen en genadeloze bezuinigingen een...