Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Gennep

Braderie keert terug in Gennep

Na een pauze van drie jaar keert de braderie terug naar Gennep op 8 september, geleid door BIZ en EERI Markten. Lokale ondernemers kunnen deelnemen met marktkramen en andere activiteiten, waarbij snel aanmelden voorrang geeft. Het evenement belooft een gezellige dag te worden voor de hele gemeenschap.

De braderie in hartje Gennep is een geliefde traditie waar menig Gennepenaar nostalgisch naar terugkijkt. Gelukkig keert dit evenement na een pauze van drie jaar terug naar de historische binnenstad.

 

Braderie 2024

 

Onder leiding van BIZ kondigt men groots nieuws aan:

 

“De braderie vindt plaats op zondag 8 september 2024, van 11.00 tot 17.00 uur.”

Lokale ondernemers

 

Het nieuws verspreidt zich razendsnel onder de lokale ondernemers, die enthousiast reageren.

 

Om de braderie tot een succes te maken, vraagt men alle ondernemers in Gennep om deel te nemen. Een aanmeldformulier is beschikbaar gesteld, waarmee ondernemers hun interesse kunnen kenbaar maken voor een marktkraam of andere activiteiten tijdens de braderie.

 

Partner

 

De organisatie schakelt EERI Markten in, een ervaren partner die alle aspecten van de organisatie regelt. Dit zorgt voor een professionele aanpak en verlicht de last voor de lokale ondernemers.

 

Bovendien benadrukt men dat ondernemers die zich snel aanmelden, voorrang krijgen op commerciële standhouders.

 

Hoewel de laatste braderie een aantal jaren geleden plaatsvond, past men nu een realistische aanpak toe met betrekking tot de verwachtingen.

8 september

 

Na overleg met de lokale ondernemers en het BIZ-bestuur is zorgvuldig de datum van 8 september gekozen. De jaarmarkt wordt opgebouwd vanuit het oude centrum, waarbij de omvang afhangt van het aantal aanmeldingen.

Verwant

Column

Teleurstelling heerst in de nieuwe column van Dwarsliggert over Gennep's afwezigheid bij het klokkenluiden van Europapa. Het 'Klein' zijn wordt beschouwd als een statement...

Gemeente Gennep

Gennep bereidt een herdenkingsprogramma voor 80 jaar vrijheid voor. Het omvat activiteiten zoals concerten, tentoonstellingen en educatie. Verschillende organisaties werken samen om de evacuatie,...

Gemeente Gennep

Gemeente Gennep overweegt Europapa op stadhuisklok te laten klinken, na initiatief van 3FM-dj Wijnand Speelman om Nederlandse deelnemer Joost Klein te steunen na diskwalificatie...

Gennep

Drie van de vier ooievaarskuikens in Gennep zijn overleden. Het overgebleven kuiken lijkt te kampen met een obstructie veroorzaakt door een braakbal, wat zijn...