Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Libermannhof

Gennep

Brandweer Gennep tovert geld op tafel voor Libermannhof

Al enkele jaren neemt Brandweer Gennep deel aan de actie Schone Maas van de gemeente. Door deelname aan deze actie kunnen verenigingen een vergoeding ontvangen om bijvoorbeeld hun clubkas te spekken. Brandweer Gennep schenkt deze vergoeding ieder jaar aan een, liefst lokaal, goed doel.

 

 

Dit jaar is als goed doel de tovertafel van de Libermannhof uitgekozen.

 

 

Dit is een interactieve projector die vormen, kleuren en letters op tafel projecteert. Door middel van infrarood reageert de tovertafel op acties die de mensen aan tafel doen. Hierdoor worden de bewoners geprikkeld om zowel fysiek als mentaal te bewegen.

 

 

https://www.facebook.com/brandweerpostgennep/posts/777529289075191

 

 

De Libermannhof heeft de financiën gedurende een half jaar bij elkaar gespaard door diverse goede doelen, ondernemers en donateurs uit Gennep. Door al deze bijdragen is de tovertafel sinds afgelopen week als proef geïnstalleerd en is er gisteravond een instructie voor bewoners en familieleden georganiseerd.

 

 

Wij als brandweer Gennep zijn blij dat ook wij hier een bescheiden bijdrage in kunnen leveren. Gisteravond hebben wij een cheque van €300,- overhandigd.

 

 

Zie ook:
– LIBERMANNHOF IN HET TEKEN VAN DE TOVERTAFEL

 

 

Bron: facebook.com/brandweerpostgennep

 

 

Verwant

Gennep

Veiligheidsregio Limburg-Noord blust met succes de denkbeeldige Wild Fire tijdens een grootschalige oefenweek, waarbij Defensie cruciale bijstand verleent. Het uitgebreide scenario omvatte natuurbranden, luchtvaartincidenten...

Regio

Een zware stalbrand met 10,000 geiten in Siebengewald is nu onder controle. De oorzaak wordt onderzocht, en de toestand van de dieren is nog...

Heijen

Drie vaten met onbekende inhoud zijn ontdekt op een zandpad in Heijen, vermoedelijk chemisch afval. Autoriteiten onderzoeken de zaak en nemen voorzorgsmaatregelen voor veilige...

Gennep

Gisteren vond een intense Cluster oefendag plaats in Gennep, waar diverse brandweerkorpsen samenwerkten onder de verzengende zon om hun vaardigheden te verbeteren.