Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Brandweer Gennep tovert geld op tafel voor Libermannhof

Al enkele jaren neemt Brandweer Gennep deel aan de actie Schone Maas van de gemeente. Door deelname aan deze actie kunnen verenigingen een vergoeding ontvangen om bijvoorbeeld hun clubkas te spekken. Brandweer Gennep schenkt deze vergoeding ieder jaar aan een, liefst lokaal, goed doel.

 

 

Dit jaar is als goed doel de tovertafel van de Libermannhof uitgekozen.

 

 

Dit is een interactieve projector die vormen, kleuren en letters op tafel projecteert. Door middel van infrarood reageert de tovertafel op acties die de mensen aan tafel doen. Hierdoor worden de bewoners geprikkeld om zowel fysiek als mentaal te bewegen.

 

 

 

 

De Libermannhof heeft de financiën gedurende een half jaar bij elkaar gespaard door diverse goede doelen, ondernemers en donateurs uit Gennep. Door al deze bijdragen is de tovertafel sinds afgelopen week als proef geïnstalleerd en is er gisteravond een instructie voor bewoners en familieleden georganiseerd.

 

 

Wij als brandweer Gennep zijn blij dat ook wij hier een bescheiden bijdrage in kunnen leveren. Gisteravond hebben wij een cheque van €300,- overhandigd.

 

 

Zie ook:
– LIBERMANNHOF IN HET TEKEN VAN DE TOVERTAFEL

 

 

Bron: facebook.com/brandweerpostgennep

 

 

Reacties