Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Burendag bij JongNL

Op zondag 24 september vindt de jaarlijkse Burendag plaats! Door heel Nederland ontstaan dan initiatieven om de buurt bij elkaar te brengen en gezellig samen te zijn.

 

 

Zo heeft ook JongNL een initiatief ingediend bij het Oranje Fonds en zullen zij van 10.00 tot 14.00 uur verschillende activiteiten organiseren om er samen met de buurt een gezellige dag van te maken.

 

 

Er is een kinderrommelmarkt, kinderen kunnen deelnemen aan échte JongNL activiteiten en er is natuurlijk heel veel gezelligheid onder het genot van een kopje koffie, thee of ranja.

 

 

Aanmelden voor de kinderrommelmarkt kan door een mail te sturen naar moniek@jngennep.nl.

 

 

Ook zoeken we hobbyisten die hun zelfgemaakte spulletjes willen verkopen tijdens deze burendag. Hiervoor zijn tafels beschikbaar, graag aanmelden via moniek@jngennep.nl.

 

 

Dit alles vindt plaats op de locatie van de kinder- en jeugdvereniging JongNL Gennep (Prinses Irenestraat 23 in Gennep). Dus zoals de slogan van de Nationale Burendag luidt;

 

 

‘Koppen bij elkaar’! Iedereen is welkom! Jij dus ook!

 

 

 

 

Burendag

 

 

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. In 2017 vieren we Burendagop zaterdag 23 september, bij JongNL op 24 september.

 

 

Reacties