Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Centrumconferentie Gennep
Lampionnen kleuren Genneps centrum

Gennep

Centrumconferentie Gennep

Het centrum van Gennep bruist van energie en ambitie, met plannen voor verdere grootsheid. De centrummanager roept op tot hulp van alle betrokkenen voor het realiseren van gedurfde visies. Een centrumconferentie op 28 maart biedt een platform voor ideeën en feedback van de gemeenschap.

Met een overvloed aan unieke winkels, sfeervolle terrassen en een rijke historie, omringd door betoverende natuur, is het hart van Gennep een parel waar we trots op zijn. Maar laten we eerlijk zijn, er is nog zoveel meer te bereiken.

 

“We willen stralen als nooit tevoren, een magneet worden voor bezoekers en het kloppende hart van Gennep versterken!”

 

Zo roept de gemeente zelf. In nauwe samenwerking met bevlogen ondernemers en vastgoedeigenaren zijn de afgelopen jaren al grote stappen gezet. Verouderde panden kregen een nieuw leven, toeristische promotie kreeg een boost, de oprichting van een Bedrijveninvesteringszone (BIZ) werd een feit en met de aanstelling van een centrummanager werd een belangrijke schakel toegevoegd.

 

Met een gedreven groep ondernemers, vastgoedeigenaren, BIZ-vertegenwoordigers en de gemeente wordt momenteel hard gewerkt aan de Centrumvisie 2024-2028.

 

“Met een frisse blik en vastberaden acties streven we naar een nóg krachtiger centrum, aantrekkelijker dan ooit tevoren voor bezoekers en bewoners.”

 

Centrumconferentie

 

Op donderdag 28 maart organiseren de BIZ en de gemeente Gennep een grootschalige centrumconferentie waarbij we jouw visie willen horen. Het belooft een avond vol bruisende ideeën, verhitte discussies en natuurlijk gezelligheid.

 

De bijeenkomst vindt plaats in Zaal Pica Mare van 19.30 tot 21.30 uur. Zorg dat je er op tijd bij bent, want om 19.00 uur gaan de deuren open. Meld je aan via bedrijvenloket@gennep.nl.

 

Verwant

Gennep

Het Jenaplanonderwijs viert haar 100-jarig bestaan met festiviteiten in het hele land. Metameer in Boxmeer viert trots haar zilveren jubileum met een Meet &...

Gennep

Genneps Vocaal Ensemble bereidt zich voor op een groot(s) concert op 12 mei, na maanden van repetities. Sopraan Fenna Ograjensek en bariton Sef Thissen...

Regio

VPTZ Noordelijk Noord-Limburg biedt vrijwillige palliatieve zorg aan mensen in hun laatste levensfase. Met een luisterend oor, troost en praktische hulp ondersteunen ze zowel...

Gennep

Inwoners van Gennep en de ZwembadCoalitie blijven strijden voor behoud van zwembad Pica Mare. Maandelijkse acties gepland na stilte gemeentehuis. Sluiting zou verregaande gevolgen...