Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Cheers pakt Queenproject weer op

Gennep

Cheers pakt Queenproject weer op

Het popkoor Cheers uit Gennep pakt het Queenproject weer op. Het project wordt afgesloten met twee spetterende optredens in 2023. Aanmelden kan tot 20 december via cheers.gennep@gmail.com.

Het popkoor Cheers uit Gennep pakt het Queenproject weer op. Het project is aanvankelijk gestart in januari 2020 met 100 deelnemers en was bedoeld voor mensen die graag zingen of wilden ervaren hoe het is om (tijdelijk) samen muziek te maken.

 

 

Helaas werd het project stopgezet door de uitbraak van het coronavirus, maar nu is het tijd om weer te beginnen! Vanaf 10 januari 2023 kunnen deelnemers wekelijks op de dinsdagavond samenkomen met de Cheersleden en de oude projectleden om Queennummers in te studeren. Het project wordt afgesloten met twee spetterende optredens op 9 en 10 mei 2023. Iedereen is van harte welkom om mee te doen. Aanmelden kan tot 20 december bij Dorry Smeets (06-40649378) of via cheers.gennep@gmail.com.

 

 

We zijn erg enthousiast om het Queenproject weer op te pakken en hopen dat velen van jullie zich zullen aanmelden om samen met ons te zingen. Laten we er een geweldig jaar van maken en het beste uit het project halen!

 

 

Queen

 

 

Queen is een legendarische Britse rockband die in 1970 werd opgericht in Londen. De band stond bekend om hun unieke en krachtige geluid, hun opzwepende liveshows en de indrukwekkende zang- en muzikale vaardigheden van hun leider Freddie Mercury.

 

 

De band scoorde hits met nummers zoals “Bohemian Rhapsody”, “We Will Rock You” en “Don’t Stop Me Now”. Ze verkochten meer dan 150 miljoen albums wereldwijd en werden in 2001 opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame.

 

 

Verwant

Gennep

Ervaar de grenzeloze verbinding tussen Nederland en Duitsland tijdens het 'Konzert ohne Grenzen' op 6 april 2024 in Uedem. Popkoor Cheers uit Gennep en...

Gennep

Op 21 december verlicht de Kaarsjesavond de historische Markt in Gennep met betoverend kaarslicht, een jaarlijkse traditie die warmte en verbondenheid uitstraalt. Meer informatie...

Gennep

Een vrolijk weekend staat voor de deur! Hemelvaartsdag is bijna aangebroken en de zonnestralen glimlachen vriendelijk naar de gemeente Gennep. Dit lange weekend is...

Gennep

Het is bijna zomer in Gennep en dat betekent dat het SumMmertime-programma van start gaat! Ondanks dat de lente nog fris aanvoelt, heeft de...