Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Cheers pakt Queenproject weer op

Het popkoor Cheers uit Gennep pakt het Queenproject weer op. Het project is aanvankelijk gestart in januari 2020 met 100 deelnemers en was bedoeld voor mensen die graag zingen of wilden ervaren hoe het is om (tijdelijk) samen muziek te maken.

 

 

Helaas werd het project stopgezet door de uitbraak van het coronavirus, maar nu is het tijd om weer te beginnen! Vanaf 10 januari 2023 kunnen deelnemers wekelijks op de dinsdagavond samenkomen met de Cheersleden en de oude projectleden om Queennummers in te studeren. Het project wordt afgesloten met twee spetterende optredens op 9 en 10 mei 2023. Iedereen is van harte welkom om mee te doen. Aanmelden kan tot 20 december bij Dorry Smeets (06-40649378) of via cheers.gennep@gmail.com.

 

 

We zijn erg enthousiast om het Queenproject weer op te pakken en hopen dat velen van jullie zich zullen aanmelden om samen met ons te zingen. Laten we er een geweldig jaar van maken en het beste uit het project halen!

 

 

Queen

 

 

Queen is een legendarische Britse rockband die in 1970 werd opgericht in Londen. De band stond bekend om hun unieke en krachtige geluid, hun opzwepende liveshows en de indrukwekkende zang- en muzikale vaardigheden van hun leider Freddie Mercury.

 

 

De band scoorde hits met nummers zoals “Bohemian Rhapsody”, “We Will Rock You” en “Don’t Stop Me Now”. Ze verkochten meer dan 150 miljoen albums wereldwijd en werden in 2001 opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame.

 

 

Reacties