Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Coen Cuijpers: Zwerver zonder wekker

Coen Cuijpers uit Gennep heeft zijn eerste dichtbundel klaar. Die wordt officieel ten doop gehouden op woensdag 21 september aanstaande in Hotel de Kroon, Markt 11, 6591 BZ Gennep in samenwerking met BiblioPlus. Aanvang: 14:00 uur. U bent van harte welkom om erbij aanwezig te zijn.

 

 

Zwerver zonder wekker

 

 

De bundel Zwerver zonder wekker bevat zestig gedichten, geschreven door de huidige kwarTAALdichter Coen Cuijpers (1981) tijdens zijn twee jaar durende reis die totaal onverwacht in sneltreinvaart verliep en waarin thema’s als liefde, leegte, kwetsbaarheid, twijfel en energie op een unieke wijze worden getransformeerd tot een vorm van poëzie. Deze bundel komt uit dankzij een succesvolle crowdfundingsactie via Voordekunst. KwarTAALdichter is een gezamenlijk initiatief van De Kneep en BiblioPlus in de regio Land van Cuijk en Noord-Limburg.

 

 

Hardloopreis van geluk

 

 

De rondreizende kattenoppasser uit Gennep is bij velen nog bekend van zijn boek Hardloopreis van geluk, verhalend over zijn ervaringen in 2019 toen hij in 72 marathons met slechts één rugzakje om 3154 kilometer rende van Gennep naar Palermo in Italië.

 

 

VIDEO: Hier is het boek van Coen Cuijpers!

 

 

Op 19 september ligt Coen’s geschrift in de boekhandels. Dat is de geboortedag van Ingrid Jonker, Een Zuid-Afrikaanse dichteres en schrijfster die leefde van 1933 tot 1965. Coen heeft een tekst van haar gekozen als voorwoord in zijn dichtbundel. Ja, Coen is trots, ja het was een hels karwei en ja het smaakt nu al naar meer. “Dromen moet je najagen”, zegt Coen.

 

 

 

 

Reacties