Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Concert KMK Johan Willem Friso

De Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso verzorgt zondag 31 maart in de sporthal van Pica Mare in Gennep een goodwillconcert. Vanaf 14.00 uur zijn vrijwilligers en gasten van de gouden Zonnebloem afdeling Milsbeek-Ottersum-Ven-Zelderheide hier van harte welkom. Ook andere liefhebbers zijn uitgenodigd om dit bijzondere concert bij te wonen.

 

 

Door: Frans Thonen

 

 

Al 50 jaar hebben de vrijwilligers van De Zonnebloem van deze afdeling oor en oog voor kwetsbaren in de samenleving. Zij verzorgen activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking, gaan op ziekenbezoek en doen nog veel meer om te zorgen dat deze mensen niet in een isolement geraken.

 

 

 

 

Tijdens het 50-jarig jubileumconcert op zondag 31 maart zijn nu de vrijwilligers en gasten van de Zonnebloem aan de beurt om in het zonnetje te worden gezet. Zij kunnen genieten van een spectaculair goodwillconcert van de Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’.

 

 

Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso

 

 

Deze militaire kapel is in 2005 ontstaan na samenvoeging van de Koninklijke Militaire Kapel uit Den Haag en de Johan Willem Friso Kapel uit Assen. Dit koninklijke muzikale gezelschap onder leiding van majoor Tijmen Botma zorgt regelmatig voor de muzikale omlijsting bij officiële ontvangsten van staatshoofden en ambassadeurs, luistert militaire ceremonies op en geeft relatieconcerten door het land.

 

 

Op zondag 31 maart strijkt deze koninklijke kapel neer in de sporthal van Pica Mare. Hoewel het programma nog niet helemaal bekend is, staan al wel optredens van Santiago Cimadevilla op Bandoneon en een solo van Janneke Steinmann uit Ottersum vast.

 

 

Kaartjes kosten 8 euro inclusief een consumptie en zijn vanaf heden te koop bij ‘Arts, Bakkers van Hier’. De organisatie berust bij stichting Summmertime Gennep. Via summmertimegennep.com zijn ook kaartjes te reserveren. Het concert in de sporthal van Pica Mare begint om 14.30 uur. De zaal is open vanaf 14.00 uur.

 

 

Reacties