Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Corrie geselecteerd voor Clermont-Ferrand

De documentaire Corrie van Marieke Widlak is uitgekozen als een van de Best short films 2022 en zal worden vertoond op het prestigieuze Clermont-Ferrand internationaal short film festival in Frankrijk.

 

 

Het festival, dat jaarlijks plaatsvindt in het stadje Clermont-Ferrand, is een van de belangrijkste en meest gerespecteerde festivals voor korte films ter wereld.

 

 

 

 

Corrie

 

 

Corrie is een indringende documentaire over het leven van Corrie Beer, een jonge vrouw uit Milsbeek die worstelt met mentale gezondheidsproblemen, en haar partner Ashley van Dieten. De film volgt haar terwijl ze haar weg zoekt naar herstel en onderzoekt hoe mentale gezondheid en stigmatisering daarvan een rol spelen in haar leven.

 

 

Terugkijken: InZicht

 

 

Marieke Widlak is een veelgeprezen documentairemaker en Corrie is haar tweede film. Haar werk is geprezen om haar indringende en emotionele verhalen en haar aandacht voor onderwerpen die vaak onderbelicht blijven.

 

 

“Ik ben ontzettend blij en vereerd dat mijn film is geselecteerd voor het Clermont-Ferrand festival”, aldus Marieke.

 

 

Het is een geweldige kans om mijn werk te laten zien aan een internationale publiek en om het belang van mentale gezondheid te benadrukken.

 

 

 

 

Corrie zal tijdens het Clermont-Ferrand festival te zien zijn van 6 tot en met 14 februari 2022. Als je in de buurt bent, neem dan zeker een kijkje en ondersteun Marieke en haar prachtige werk.

 

 

Reacties