Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Creatief schrijven voor kinderen

Op zondag 20 januari organiseert de bieb van Gennep een workshop Creatief Schrijven voor kinderen (van 10 tot 15 jaar). Het maakt niet uit of je al veel geschreven hebt of nog je allereerste woord op papier moet zetten: iedereen is welkom en schrijfplezier staat voorop!

 

 

Uiteraard is de bieb die dag ook gewoon open om materialen te lenen of rustig een tijdschrift te lezen.

 

 

Openingstijd: 13.00-16.00 uur, workshop: 13.15 tot 15.30 uur.

 

 

Deze inspirerende middag maakt deel uit van een bijzondere pilot, waarbij de bieb in de maanden januari en februari iedere zondag haar deuren opent èn een leuk programma verzorgt. Als dit een succesvolle ontwikkeling blijkt, zullen er snel meer zondagen volgen. Op 20 januari staat Creatief schrijven voor kinderen op het programma.

 

 

Onze bieb zal deze middag omgetoverd worden tot een open schrijfatelier voor jonge schrijvers. Onder begeleiding van enkele enthousiaste beroepskrachten gaan we jullie verhalen tot leven brengen en met elkaar delen. We proberen onder andere enkele leuke schrijfopdrachten uit, schrijven een halfuur in stilte en tot slot mag, wie wil, zijn of haar verhaal voordragen.

 

 

Dus, heb jij een rijke fantasie? Droom je ervan om ooit eens jouw eigen boek te schrijven? Of lijkt het je gewoon leuk om andere jonge schrijvers te ontmoeten? Meld je dan aan voor deze leuke en creatieve schrijfworkshop, die van 13.15 uur tot ongeveer 15.30 uur zal duren.

 

 

Aanmelden is gratis (leeftijd van 10 tot 15 jaar) en kan via biblioplus.biblio-shop.nl/activiteiten. Ouders zijn uiteraard ook van harte welkom. Om mee te schrijven, of om onder het genot van een kop koffie of thee een boekje te lezen.

 

 

Reacties

Deel Bericht