Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Cabarettrio Barend
Cabarettrio Barend

Gennep

Cultureel Café met Cabarettrio Barend

Op 30 november 2023 komt het Cultureel Café Sint Anthonis tot leven met een diverse mix van kunstvormen, waaronder een betoverend optreden van Cabarettrio Barend uit Gennep.

Op 30 november 2023 belooft het Cultureel Café in Sint Anthonis een avond vol kunstzinnige ontdekkingen en verrassingen, zoals met Cabarettrio Barend uit Gennep.

 

Met een diverse mix van kunstvormen, van beeldende kunst tot muziek, theater en meer, is het dé ontmoetingsplek voor kunstenaars en liefhebbers.

 

Cabarettrio Barend

 

Een absolute blikvanger op de avond is het sprankelende optreden van Cabarettrio Barend (foto), bestaande uit de jonge en getalenteerde Boaz Hagemans (17), Huub Driessen (18), en Jorn Aalders (19).

 

Ontstaan vanuit TSPGennep (TheaterSpeelPlaats Gennep), heeft Cabarettrio Barend in korte tijd naam gemaakt met hun unieke benadering van humor en theater.

 

Met een gedeelde passie om mensen aan het lachen te maken en studies gericht op theater, hebben Boaz, Huub en Jorn een indrukwekkend repertoire opgebouwd.

 

Hun reis begon met het samenstellen van een tien minuten durende sketchshow tijdens een theaterkamp in 2021. Het enthousiasme was zo groot dat het trio besloot om groter te denken.

 

In het afgelopen jaar hebben ze hard gewerkt aan het schrijven van scènes voor hun avondvullende show, die tijdens het Cultureel Café Sint Anthonis een voorproefje zal geven van hun unieke talent en humoristische kijk op de wereld.

 

Cabarettrio Barend staat garant voor een avond vol lachen, verrassing en ongekende talenten. Met hun frisse blik op het leven en de kunst van het vermaken, beloven Boaz, Huub en Jorn het publiek te trakteren op een onvergetelijke ervaring.

 

Naast het sprankelende optreden van Cabarettrio Barend, beloven andere deelnemers ook indruk te maken en het publiek te betoveren.

 

<yoastmark class=

 

Jasmin Leer

 

Jasmin Leer uit Oeffelt voegt een eigentijdse dimensie toe aan de avond met haar moderne schildertechnieken. Met gebruik van acrylic pouring, alcoholic ink, mixed media art, fluid art en epoxy hars gieten, creëert Jasmin hedendaagse, abstracte kunstwerken.

 

Naast haar focus op schilderen, heeft ze ook een achtergrond in fotografie en fotobewerking, wat haar kunst een unieke en veelzijdige flair geeft.

 

<yoastmark class=

 

Willeke Cornelissen-van de Steeg

 

Kunsthistorica Willeke Cornelissen-van de Steeg trakteert het publiek op een intrigerende reis door de wondere wereld van Jheronimus Bosch.

 

Met haar jarenlange ervaring bij het Jheronimus Bosch Art Center in ‘s-Hertogenbosch, brengt Willeke de schilder tot leven.

 

Ontdek samen de betekenis achter de werken van deze visionaire kunstenaar, wiens oeuvre ruim 500 jaar later nog steeds de aandacht trekt.

 

Een detail uit het wereldberoemde schilderij "De tuin der lusten" van Jheronimus Bosch

Een detail uit het wereldberoemde schilderij “De tuin der lusten” van Jheronimus Bosch

 

Oelbroeck

 

De inloop begint om 19.30u, en om 20.00u gaan de diverse kunstenaars en performers van start met hun inspirerende bijdragen.

 

De sfeervolle locatie voor dit culturele spektakel is Oelbroeck, gelegen aan de Breestraat 1d, 5845 AX Sint Anthonis. De toegangsprijs voor deze unieke ervaring bedraagt slechts € 5,00.

 

Verwant

Regio

Extravaganza op Elzendaalcollege Boxmeer biedt op 29 februari en 1 maart een avond vol wereldse optredens, geïnspireerd door steden over de hele wereld. Leerlingen...

Regio

Het Nederlands kampioenschap Maasheggenvlechten staat weer voor de deur, en het belooft een knotsgek spektakel te worden! Op 10 maart 2024 gaan de groenste...

Gennep

Gemeente Gennep zoekt kunstenaars voor unieke kunstopdracht: transformeer het N271 viaduct bij Genneper Huys tot een artistieke poort. Kunstenaars hebben tot 1 maart om...

Gennep

Mirso Bajramovic, een gerespecteerde kunstenaar in Gennep, wordt geprezen door het kunstplatform AATONAU voor zijn universele kunstwerken, waaronder de opvallende series "Kopstukken" en "About...