Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Cultureel pop-up restaurant Zanoubia

In Gennep is het project ‘En wat wil IK nu’ lopende. Dit is een gezamenlijk project van de gemeente Gennep en INTOS. Doel is vluchtelingenvrouwen ‘mee te laten doen’ en zich bewust te laten worden van hun eigen kunnen en mogelijkheden. Zij hebben daarvoor trainingsdagdelen gehad en er zijn acht gastbezoeken georganiseerd.

 

 

Pop-up restaurant Zanoubia

 

 

Het laatste onderdeel is het opzetten van een projectgroep, die een evenement/activiteit organiseert, waarbij ontmoeten centraal staat. Deze vijftien vrouwen uit diverse landen hebben ervoor gekozen te beginnen met pop-up restaurant Zanoubia. Eens in de twee maanden koken zij gerechten, iedere keer uit een ander land. Dit gebeurt op de VSO-locatie van Mikado, Stiemensweg 44.

 

 

Twee van de organisatoren van Zanoubia: Elham Alkhaldi (links) en Silvana Youssef

 

 

Reserveren

 

 

De eerste twee data zijn op donderdag 5 september en 7 november tussen 14.45 en 16.45 uur. Het driegangenmenu kost slechts € 5,00. Op 5 september staat er een Syrische maaltijd op het menu. Iedereen is van harte welkom, maar moet wel – gezien het aantal plaatsen – minstens een week van te voren reserveren via zanoubia.gennep@gmail.com

 

 

 

 

Reacties