Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Gennep

Culturele markt op Internationale Vrouwendag

Op zondag 8 maart organiseert zij voor de tweede keer Internationale Vrouwendag in de Kenniskeuken. Met dit keer als lokale thema: Handwerken. Wil je ook graag een tafel huren of een workshop geven? Neem dan voor informatie contact op via m.elghazi2020@hotmail.com. Meer informatie op Gennep.News.

Dit jaar staat Internationale Vrouwendag in het teken van vrijheid. De vrijheid om te zijn wie je bent en daarin niet belemmerd worden vanwege je achtergrond, geslacht of huidskleur.

 

 

Door: Deborah van GennepNews

 

 

Geloven in wie je bent en als je een goed idee hebt: doen!

 

 

Dit is het motto van Malica El Ghazi uit Gennep. Op zondag 8 maart organiseert zij voor de tweede keer Internationale Vrouwendag in de Kenniskeuken. Met dit keer als lokale thema: Handwerken (en zelfgemaakte producten).

 

 

Malica El Ghazi, foto: Deborah van GennepNews

 

 

Culturele markt

 

 

Tijdens deze culturele markt worden onder meer zelfgemaakte handtassen, sieraden of knuffelkussens te koop aangeboden. Ook worden er zijn demonstraties gegeven zoals sieraden maken en workshops zoals kaarsen versieren. Daarnaast zijn er weer heerlijke zelfgemaakte hapjes uit verschillende culturen.

 

 

 

 

Ook voor mannen

 

 

Voor kinderen zijn er verschillende activiteiten zoals knutselen of geschminkt worden.Op het programma staat een muzikale verrassingsact voor bezoekers gepland en om 15.30 uur een veiling. Mannen mogen natuurlijk ook een kijkje komen nemen.

 

 

De vorige editie van de culturele markt op Internationale Vrouwendag was een groot succes

 

 

Deze tweede editie van Internationale Vrouwendag in Gennep wordt mede mogelijk gemaakt door de belangeloze ondersteuning van de gemeente Gennep, diverse sponsoren en ondernemers uit Gennep, Biblioplus en alle betrokken vrijwilligers. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Wanneer: Zondag 8 maart 2020 van 13.00 uur tot 16.30 uur
Waar: Kenniskeuken (Biblioplus) Ellen Hoffmannplein 2 in Gennep
Entreeprijs: € 2,- per persoon
Huur tafel: € 5,-

 

 

Wil je ook graag een tafel huren of een workshop geven? Neem dan voor informatie contact op via m.elghazi2020@hotmail.com.

 

 

Verwant

Gennep

Vroeg uit de veren, een stevig ontbijt, de laarzen aan en op naar de plek waar gestart wordt met de schoonmaak in de natuur....

Column

Dames en heren, zet uw feesthoedjes maar op en haal het barbecuevlees tevoorschijn. Kaarsen op tafel en vuurkorven in het weiland. De vlag mag...

Gemeente Gennep

De gemeente Gennep organiseert op 20 maart een bijeenkomst over de ontwikkeling van de Maaskemp. Dit gebied omvat de uiterwaarden van de Maas tussen...

Politiek

Stephan Satijn, lid van de VVD, bezocht Gennep in het kader van de campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen. Tijdens deze verkiezingen zijn belangrijke onderwerpen...