Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Janet Renders - Misschien ben ik wel goed genoeg
Janet Renders - Misschien ben ik wel goed genoeg

Gennep

Debuutroman Janet Renders uit

Janet Renders, lokale muziektherapeute en paardencoach, debuteert met Misschien ben ik wel goed genoeg, een aangrijpende roman die de diepten van zelfontdekking verkent. Het verhaal volgt Michelle, die haar angsten trotseert en uit haar comfortzone stapt, geleid door de kracht van muziek, spiritualiteit en de unieke band met een paard.

In Gennep komt een opmerkelijk verhaal tot leven. Janet Renders, een lokale muziektherapeute en paardencoach, betreedt de literaire wereld met haar debuutroman, Misschien ben ik wel goed genoeg. Dit meeslepende coming-of-age verhaal neemt lezers mee naar de diepten van de ziel en de hoogtes van zelfacceptatie.

 

Misschien ben ik wel goed genoeg

 

Misschien ben ik wel goed genoeg is niet zomaar een boek; het is een kunstige mix van psychologische ontwikkeling, spiritualiteit, de helende kracht van muziek, en de bijzondere connectie tussen mens en dier. Renders slaagt erin om gevoelens, identiteit, hoogsensitiviteit en de onvoorwaardelijke band met een paard op een indringende wijze te verkennen.

 

Het verhaal draait om Michelle, een vrouw wiens wereld wordt overspoeld door emoties, maar praten is voor haar een uitdaging. Haar enige vertrouweling is een paard dat als geen ander haar diepste pijnen begrijpt. Wanneer Michelle besluit dat verandering noodzakelijk is, wordt ze gedwongen uit haar comfortzone te stappen, met grootse consequenties.

 

Het boek, uitgegeven door Boekscout, wordt officieel gelanceerd op vrijdag 19 januari 2024 en is verkrijgbaar in paperback voor €21,99, inclusief verwerkings- en verzendkosten. Het ISBN-nummer is 9789464893991, en het boek telt 218 pagina’s.

 

Misschien ben ik wel goed genoeg is niet alleen een boek, maar een uitnodiging om de reis van zelfontdekking aan te gaan. Renders’ woorden beloven lezers mee te nemen naar donkere diepten en magische hoogtes van liefde, verbinding en zelfacceptatie.

 

Janet Renders

 

Janet Renders (1997) is muziektherapeute, paardencoach en singer-songwriter. In haar eerste boek doorbreekt ze taboes en inspireert ze lezers om hun eigen pad van zelfacceptatie te bewandelen. Ze hoopt lezers te inspireren om hun angsten onder ogen te zien, zichzelf uit te dagen, en bewuster naar zichzelf te kijken en te luisteren.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Janet Renders (@janetrenders)

 

Verwant

Gennep

De Maas en Vilt Mars is een wandeltocht op 30 juni. Je kunt kiezen uit afstanden van 5 tot 50 km en starttijden variëren....

Gennep

Op een terras in Gennep ontmoette Gerri van GennepNews Puck, een geslaagde studente met grote dromen. Terwijl veel tieners influencer willen worden, kiest zij...

Sport

Op de derde dag van de Nederlandse Kampioenschappen voor junioren heeft Kaate Mulders opnieuw goud gepakt. In de finale van de 1500 meter voor...

Column

Pulp, de nieuwe column van Dwarsliggert op Gennep.News bekritiseert Van Munster Recyclers voor slechte papierinzameling in Gennep, met onopgehaald oud papier dat de straten...