Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

respect albert heijn gennep

Corona

Deze Gennepse zaken bezorgen thuis

Alle horeca moeten tot 6 april de deuren sluiten als maatregel tegen het coronavirus, ook voor andere ondernemers hebben de maatregelen consequenties. Sommige Gennepse ondernemers pakken het daarom even anders aan deze weken. Zij gaan bestellingen bezorgen! Kijk voor meer informatie op Gennep.News!

Alle horeca moeten tot 6 april de deuren sluiten als maatregel tegen het coronavirus, ook voor andere ondernemers hebben de maatregelen consequenties. Sommige Gennepse ondernemers pakken het daarom even anders aan deze weken!

 

 

Maaltijden

 

 

Babbels, Brasserie ’t Geveltje, Da Giorgio, De Dragonder, Eufraat, Loong Foong en ’t Töpke bezorgen maaltijden aan huis, afhalen mag ook.

 

 

Boodschappen

 

 

Online boodschappen doen in Gennep? Dat kan bij Albert Heijn, Jan Linders, Jumbo en SPAR Willemsen Milsbeek. Hoewel Coop en Plus geen vestiging (meer) hebben is het toch mogelijk bij deze supers boodschappen te bestellen. Aldi en Lidl bezorgen geen boodschappen aan de deur.

 

 

 

 

Brood

 

 

Bij Arts Bakkers is alleen de koffiehoek gesloten, de winkels zijn gewoon open. Bakker Bart heeft tijdelijk andere openingstijden. Mensen met cruciaal beroep kunnen broodjes gratis aan huis laten bezorgen. Bakkerij d’n Bekker vraagt of je jouw bestelling een dag van tevoren door wil geven.

 

 

IJs

 

 

Heldro is dagelijks geopend van 12.00 tot 18.00 uur om een ijsje af te komen halen. IJsboerderij op ons erf mag geen mensen ontvangen en bezorgt daarom op woensdag en zaterdag.

 

 

Optiek

 

 

Briljant Optiek en Van Wely Optiek zijn open, als je toch liever niet naar de winkel komt sturen ze producten als lenzen of lenzenvloeistof naar je op.

 

 

Kappers

 

 

Hairforce 1 is open. Kim’s Hairstyle is gesloten en bekijkt per week of het weer mogelijk is open te gaan.

 

 

Overigen

 

 

Hotel de Kroon bezorgt geen eten, wel cadeaubonnen met korting. Lekker aan de slag in de tuin zonder eerst de deur uit te gaan? Kwekerij Jansen uit Ottersum bezorgt planten. Bert Janssen Diervoeders is normaal geopend, voor klanten die niet naar de winkel kunnen komen bezorgen zij de boodschappen ook thuis. Snoepkado is ook gewoon open maar heeft ook een gratis bezorgservice binnen de gemeente Gennep. Bezorgen buiten de gemeente Gennep kan tegen een kleine vergoeding. Bij Flirt Damesmode kun je ook shoppen vanaf de bank. Deli Aroma heeft aangepaste openingstijden. Snellen Horeca Service blijft bezorgen, afhalen kan ook. Xieje blijft gesloten tot 6 april.

 

 

We vullen deze lijst aan. Heb jij nog een tip van een restaurant of winkel die de aankomende weken thuisbezorgd? Laat het ons weten via redactie@Gennep.News!

 

 

Foto: Albert Heijn Gennep

 

 

Corona

 

 

Verwant

Corona

Laatste kans voor een coronaprik in 2023 in Limburg-Noord, speciaal voor 60-plussers, zorgmedewerkers, zwangere vrouwen en zij met een medische verwijzing. Maak snel een...

Gemeente Gennep

Dit artikel op Gennep.News beantwoordt veelgestelde vragen over Gennep, inclusief locatie, stadsstatus, lokale eetgelegenheden en winkels, en de historische achtergrond. Het geeft ook informatie...

Gemeente Gennep

De leesvaardigheid van achtstegroepers in Gennep is de afgelopen jaren licht gedaald, volgens cijfers van DUO. De zorgwekkende trend weerspiegelt ook een bredere achteruitgang...

Gennep

Zes lokale kunstenaars exposeren op zondag 22 oktober in Gennep bij 'Paint Brunch', een tentoonstelling met gratis toegang en een culinaire brunch. De expositie...