Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Digitaal open huis Elzendaalcollege

Het Elzendaalcollege houdt op woensdag 27 januari (locatie Gennep) en op woensdag 3 februari (locatie Boxmeer) haar jaarlijkse open huis. Vanwege de beperkingen door corona, houdt de school een volledig digitale open dag die online ‘te bezoeken’ is via het speciale platform brugklaselzendaal.nl.

 

 

We laten zien wat voor vakken we hier geven en hoe het is om hier onderwijs te volgen.

 

 

Zegt conrector Ellen van der Straaten. Op de speciaal voor het open huis ontwikkelde website vinden leerlingen en hun ouders alle informatie over de brugklas van het Elzendaalcollege die ze bij hun zoektocht naar het vinden van de juiste school willen weten.

 

Dit open huis is natuurlijk heel anders dan alle voorgaande open dagen en andere activiteiten die we organiseren om leerlingen te werven. Maar het online alternatief dat we bieden, geeft leerlingen en hun ouders nog steeds een uitstekend beeld van hoe het eraan toegaat op het Elzendaalcollege.

 

 

Binnenkijken

 

 

Dankzij het speciale platform brugklaselzendaal.nl krijgen bezoekers van het digitale open huis een ‘inkijkje’ in wat de school in Gennep en Boxmeer te bieden heeft.

 

 

We maken allerlei filmpjes van de verschillende vakken. Zowel vakdocenten als leerlingen laten we aan het woord over de vakken die we geven, maar ook alle extra’s die we aanbieden op het Elzendaalcollege komen aan bod.

 

 

Vragen stellen

 

 

Het Elzendaalcollege geeft ouders en verzorgers tijdens het digitale open huis de mogelijkheid om live vragen te stellen via een chatbox, een speciaal e-mailadres of telefonisch contact.

 

 

Wij zijn tijdens het open huis op drie manieren live bereikbaar voor vragen. Dat is een bewuste keuze, want we willen dat ouders en leerlingen direct een antwoord krijgen op de vragen die ze hebben en niet pas achteraf.

 

 

Het open huis van Elzendaalcollege Gennep is op woensdag 27 januari van 16.30 tot 20.30 uur en het open huis in Boxmeer vindt plaats op woensdag 3 februari van 15.30 tot 20.30 uur.

 

 

Reacties