Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Diploma-uitreiking
Diploma-uitreiking

Gennep

Diploma-uitreiking

De diploma-uitreikingen van Elzendaalcollege-Metameer waren een groot succes. In Boxmeer, Gennep en Stevensbeek kregen de leerlingen hun diploma’s met veel trots en applaus. De persoonlijke woorden van mentoren maakten de avond onvergetelijk.

De diploma-uitreikingen van Elzendaalcollege-Metameer waren dit jaar weer een groot succes. Leerlingen van de locaties in Boxmeer, Gennep en Stevensbeek kregen hun felbegeerde diploma’s op respectievelijk 2, 3 en 4 juli.

 

De rode loper werd uitgerold, en de aula’s en gymzalen waren feestelijk versierd. Een moment om nooit te vergeten!

 

Iedere leerling kreeg een persoonlijk woord van zijn of haar mentor. Deze momenten werden omlijst door het trotse applaus van ouders, familie, vrienden en docenten. Er werd gezongen door de leraren, en er klonken zowel grappige als ontroerende woorden. Het was een avond vol emoties en vreugde.

 

Het hoogtepunt van de avond was natuurlijk het zetten van de handtekening onder het diploma. Elke leerling zette zijn of haar krabbel onder het papiertje dat de afgelopen jaren zoveel inspanning heeft gekost. Een moment van opluchting en trots. Na de zomer zullen deze leerlingen hun volgende stap zetten in hun onderwijsloopbaan.

 

Boxmeer

 

In Boxmeer waren de mentoren Han de Groot en Sjoerd Reutelingsperger aanwezig om hun leerlingen te feliciteren. Met een persoonlijk woord voor elke leerling, gaven ze hen het gevoel speciaal te zijn. De blije gezichten spraken boekdelen. De trotse ouders en aanwezigen applaudisseerden uitbundig.

 

Diploma-uitreiking Elzendaalcollege Boxmeer

Diploma-uitreiking Elzendaalcollege Boxmeer – Foto: TPJ Verhoeven Photography

 

Gennep

 

In Gennep was het niet anders. Directeur Michel ter Laak feliciteerde persoonlijk alle geslaagden van deze locatie. Hij sprak lovende woorden en wenste iedereen het beste voor de toekomst. Ook hier werd de feestelijke sfeer versterkt door de mooie decoraties en de aanwezigheid van familie en vrienden.

 

Stevensbeek

 

De uitreiking in Stevensbeek, op locatie Metameer, was een groot feest. De leerlingen straalden van trots terwijl ze hun diploma in ontvangst namen. Ouders maakten talloze foto’s om deze bijzondere gebeurtenis vast te leggen. Het was duidelijk te zien dat de afgelopen jaren van hard werken hun vruchten hadden afgeworpen.

 

Diploma-uitreiking Metameer

Feestelijke diploma-uitreiking op Metameer in Stevensbeek

 

Met hun diploma op zak zijn deze leerlingen klaar voor de volgende stap. Of ze nu verder gaan studeren of een andere weg inslaan, de toekomst ligt open. De feestelijke diploma-uitreikingen van Elzendaalcollege-Metameer markeren het einde van een hoofdstuk en het begin van iets nieuws.

 

Foto boven artikel: Jolien Erren

 

VIDEO: Jansma-trio slaagt tegelijk

 

Verwant

Gemeente Gennep

Het Maasheggen-project in Noord-Limburg vordert goed. Er is een nieuwe projectleider, vergunningen worden aangevraagd en er zijn al kilometers heggen aangelegd. Ondanks enkele vertragingen...

Gemeente Gennep

De gemeente Gennep onderzoekt mogelijkheden voor een Islamitische begraafplaats met eeuwigdurende grafrust, maar stelt momenteel geen actieve stappen in die richting. Andere gemeenten hebben...

Gemeente Gennep

Dit artikel op Gennep.News belicht de impact van gemeentelijke riooloverstorten op de waterkwaliteit in Gennep, in het licht van Europese richtlijnen. Het benoemt tevens...

Gennep

In zorgcentrum Norbertushof in Gennep heerst fietskoorts. Bewoners doen fanatiek mee aan de Tour de Norbertushof, fietsen dagelijks en werken aan hun conditie. De...