Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Doe mee met Sjors!

Maandag kregen de leerlingen van SBO De Piramide als eerste het boekje van Sjors Sportief en Sjors Creatief uitgereikt. Wethouder Rob Peperzak en Rik Geurts van Stichting Doejemee gingen voorafgaand aan de gymles in Pica Mare met de kinderen in gesprek over hoe leuk en gezond bewegen is. En over de activiteiten waar de kinderen zich voor kunnen aanmelden.

 

 

De kinderen vertelden enthousiast over de activiteiten waarvoor zij zich willen opgeven. Zoals angrybirds in de gymzaal, acteren, paardrijden, kickboksen, drummen, dans, judo, yoga, lasergamen en nog veel meer.

 

 

Maar je moet eerst met je ouders overleggen over waarvoor je je wilt opgeven,

 

 

merkte een jongen op. Uiteraard was Sjors, de mascotte, zelf ook aanwezig.

 

 

 

 

Interesses ontdekken

 

Met het activiteitenaanbod van Sjors kunnen basisschoolkinderen op een laagdrempelige manier kennismaken met een groot aantal sportieve en creatieve activiteiten. Zo kunnen ze ontdekken waar hun talenten en interesses liggen. Veel activiteiten worden aangeboden door verenigingen en andere lokale aanbieders, daarnaast heeft Stichting Doejemee zelf ook een prikkelend en uitdagend aanbod. Het verbinden van kinderen aan sport- en cultuurverenigingen is een van de speerpunten uit het gemeentelijk sport- en cultuurbeleid.

 

 

Om dit te realiseren, zet Stichting Doejemee in opdracht van de gemeente Sjors Sportief en Sjors Creatief in.

 

 

Inschrijven via internet

 

 

Deze week ontvangen alle kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisscholen in de gemeente het kleurrijke Sjorsboekje. Inschrijven kan vanaf woensdag 10 oktober via doejemee.nu. Op deze website kun je het boekje ook digitaal bekijken.

 

 

Bron: Gemeenterubriek Gennep, VIA Gennep 3 oktober 2018

 

 

Reacties