Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Domino's Pizza Gennep

Gennep

Domino’s opent in Gennep

De lucht is gevuld met de heerlijke geur van versgebakken deeg en de opwinding is voelbaar. Gennep heeft sinds vandaag een Domino’s Pizza. De wereldberoemde pizzaketen heeft haar deuren geopend in de Zandstraat 56, waar voorheen Bakker Bart gevestigd was. Meer informatie op Gennep.News.

De lucht is gevuld met de heerlijke geur van versgebakken deeg en de opwinding is voelbaar. Gennep heeft sinds vandaag een Domino’s Pizza. De wereldberoemde pizzaketen heeft haar deuren geopend in de Zandstraat 56, waar voorheen Bakker Bart gevestigd was.

 

Het leidinggevende team van Domino’s Gennep, bestaande uit Lulav en Lidija, heeft jarenlange ervaring opgedaan in Cuijk en is nu klaar om deze nieuwe vestiging te openen. Ze zullen bezorgdiensten aanbieden in Gennep, Ottersum en Heijen. Voor alle vragen staan ze graag klaar om te helpen.

 

Domino’s

 

Domino’s staat bekend om haar snelle bezorging en afhaalservice, en biedt een breed scala aan pizza’s. Het bedrijf werd opgericht in 1960 met één restaurant. In 1978 werd de tweehonderdste vestiging geopend. In januari 2022 had Domino’s meer dan 17.000 vestigingen in meer dan 90 landen en gebieden.

 

Het aantal ogen in het logo van Domino’s stond aanvankelijk voor de drie eerste vestigingen in 1965, het oorspronkelijke plan om voor iedere vestiging een stip toe te voegen.

 

“Alleen al in Nederland maken we ieder jaar meer dan 20 miljoen pizza’s. Al onze pizza’s worden vers gemaakt, direct nadat je de bestelling plaatst.”

 

En ze bezorgen je pizza gemiddeld binnen 21 minuten. In alle smaken en variaties die je kunt bedenken, inclusief vegetarische, veganistische en glutenvrije opties.

 

Domino’s sluit zich aan bij een reeds bestaande selectie van pizzabakkers in de omgeving, waaronder Eethuis Gennep, Elite, Eufraat en La Bella. Deze variatie toont ongetwijfeld de liefde van de Gennepenaren voor pizza aan.

 

Werkgelegenheid

 

De nieuwe vestiging van Domino’s Pizza in Gennep brengt niet alleen meer keuzemogelijkheden voor pizza, maar ook extra werkgelegenheid. Domino’s is op zoek naar enthousiaste fietsbezorgers die graag onderweg zijn met een E-bike en de beste routes weten te vinden om de pizza’s zo snel en warm mogelijk bij de klanten te bezorgen.

 

Voor degenen die op zoek zijn naar een leidinggevende rol, biedt Domino’s de mogelijkheid om assistent winkelmanager te worden. Als assistent winkelmanager ben je medeverantwoordelijk voor het managen van de winkel en het aansturen van je team.

 

Daarnaast is er ook de functie van shiftmanager beschikbaar. Als shiftmanager ben je verantwoordelijk voor de activiteiten in de winkel wanneer de assistent winkelmanager en de winkelmanager afwezig zijn. Je taken zijn divers en variëren afhankelijk van de behoeften van de dag.

 

Als pizzabakker bij Domino’s speel je een belangrijke rol. Of je nu nog nooit een pizza hebt gebakken of al een beetje ervaring hebt, het enthousiaste team staat klaar om je alle kneepjes van het vak te leren.

 

Verwant

Gennep

Bakkerij 't Stoepje heeft aangekondigd dat zij de tot op heden gesloten deuren van het voormalige pand van Bakkerij d'n Bekker in Gennep zullen...

Gemeente Gennep

Vanaf nu tot en met 19 mei kun je stemmen op lokale modewinkels in Gennep voor de Modewinkel van het Jaar Verkiezing. Het is...

Gennep

Van 8 tot en met 14 mei 2023 staat Nederland in het teken van de tweede landelijke Week van de Stenen Winkel. Een week...

Gennep

In Gennep is in februari gestart met de verbouwing van een voormalig Rabobank-gebouw aan de Zandstraat 62-64. Het pand zal worden omgebouwd tot politiepost...