Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Doortrappen in Gennep-West

Gemeente Gennep doet als eerste Limburgse gemeente mee met het landelijke programma Doortrappen. Dit programma heeft als doel dat ouderen zo lang mogelijk veilig blijven fietsen. Daarvoor organiseert de gemeente samen met Gennep Doet Mee en de KBO bijeenkomsten in de hele gemeente. Binnenkort is Gennep-West aan de beurt.

 

 

Het programma start met een informatiebijeenkomst. Die wordt georganiseerd in samenwerking met Wijkplatform Gennep-West en vindt plaats op vrijdag 18 maart van 10.30 tot 12.00 uur in De Goede Herder. Na deze informatiebijeenkomst zijn er nog drie trainingen, die als doel hebben dat u zich veilig, fit en vooral ook zeker voelt op de fiets. De trainingen staan gepland op 1, 8 en 15 april van 10.00 tot 11.30 in en rondom De Goede Herder.

 

 

 

 

Ottersummer Gerrit Peters deed mee aan Doortrappen en zijn ervaring met het programma is positief:

 

 

We hebben veel nuttige tips gekregen.

 

 

Wil je gratis deelnemen of meer informatie? Neem dan contact op met beweegmakelaar Maloe Janssen via maloe@gennepdoetmee.nl of 06-82756064. Je kunt ook contact opnemen met Gerard van Thiel, voorzitter van de KBO, via g.v.thiel@hotmail.com of 06-50223430.

 

 

Reacties