Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Grote activiteiten Bombakkes deze maand!

In het seizoen 2022/2023 viert de Gennepse vastelaovendclup ’t Bombakkes haar 77-jarig jubileum. Het jubileumjaar gaat in november van start met een drietal grote activiteiten.

 

 

D’n Aftrap

 

 

Op 11 november wordt vanaf 19:00 het vastelaovendseizoen afgetrapt op de markt in Gennep. Voor de tweede keer wordt D’n Aftrap georganiseerd als start van de carnaval, waarbij een aantal grote artiesten optreedt. Onder andere Pruuf Mar en de Toddezek zijn op deze avond te zien. Ook wordt op deze avond de jubileumprins van het Bombakkes uitgeroepen. Het terrein is geopend vanaf 18:00 en de entree is gratis. D’n Aftrap is ook live te volgen via GennepNews!

 

 

 

 

MaNiefest

 

 

Op zaterdagavond 19 november vindt op de Groes in Gennep de tweede editie van het MaNiefest (Maas- en Niersfestival) plaats. Tijdens deze Hollandse avond komen niemand minder dan Frans Duijts, Django Wagner en René Schuurmans. De avond wordt daarnaast begeleid door feestband TILT.

 

 

Terugkijken: InZicht

 

 

Gouden Narrenkap

 

 

Bombakkes sluit de feestmaand november af op zaterdagavond 26 november. Op deze avond wordt door de Samenwerkende Limburgse Vastelaovendverenigingen (SLV) de Gouden Narrenkap uitgereikt aan Frans Theunisz. Bekende artiesten als Bjorn en Mieke, Hoondervel en Showband Töns luisteren de avond muzikaal op.

 

 

Hopelijk zien we je in November in Gennep op de Markt en op de Groes!

 

 

 

 

GAON!

 

 

Ook gezamenlijk wordt in de gemeente de opening van het carnavalsseizoen gevierd. Op zaterdag 12 november vanaf 20.30 wordt met Bjorn en Mieke, Anderkovver en DJ Otto Wunderbar de start van de carnaval ingeluid met GAON!. De feesttest op de Kleefseweg 29 in Ven-Zelderheide is geopend vanaf 19.30 uur.

 

 

Reacties