Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Yes! Dunter Flinn wint Roos van Nijmegen!

Donderdagavond gingen bands met elkaar de strijd aan in de finale van de Roos van Nijmegen bij poppodium Doornroosje in Nijmegen. Dunter Flinn uit Gennep kwam als grote winnaar uit de bus!

 

 

 

 

Tijdens de finale van de bandcompetitie nam Dunter Flinn het op tegen andere bands, maar wist de concurrentie achter zich te laten en de felbegeerde titel naar Gennep te brengen.

 

 

 

 

Publieksfavoriet

 

 

Dunter Flinn bereikte de finale na voorrondes in Poppodium Merleyn. Daar selecteerde een professionele jury INDIGO, 3000 PIECES en Sovay voor de finale die traditioneel plaatsvindt op Hemelvaartsdag in de Nijmeegse poptempel Doornroosje. Bij het publiek is Dunter Flinn toen als favoriet uit de bus gekomen en won zo ook een finaleplek.

 

 

Dunter Flinn als publieksfavoriet naar Doornroosje

 

 

Roos van Nijmegen

 

 

De Roos van Nijmegen is dé bandcompetitie voor bands en acts met een eigen repertoire uit de regio Nijmegen. Bekende winnaars van eerdere edities van De Roos zijn onder meer The Liquid Machine, Bandito, The Kevin Costners en The Naked Sweat Drips. De meest in het oor springende triomfator was tot nu toe is De Staat, maar is vanaf nu Dunter Flinn.

 

 

Dunter Flinn

 

 

De band van zanger Douwe Wijnhoven, Loïc Giepmans, Daan Wijnhoven, Tjeu Raaijmakers, Roel Kolkman en Thom Basten had met de EP Sink to Safety in de zomer van 2018 regionaal al naam gemaakt. De muziekvideo van Subleased Jellyfish Mind, gemaakt door Dunter Flinn’s eigen Loïc, liet alvast zien dat de band nóg meer in haar mars heeft.

 

 

 

 

Reacties