Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Dwars door Gennep

Arnout Hauben trekt in zijn populaire televisieprogramma Dwars door de Lage Landen door België én Nederland, samen met zijn vrienden Philippe Niclaes en Ruben Callens. Langs Grote Routepaden stappen de vrienden door Vlaanderen, van Oostende tot Limburg. Eenmaal over de grens volgen ze het Pieterpad. Die iconische wandelroute leidt hen ook dwars door Gennep.

 

 

Hier ontmoet Arnout, na een overnachting bij Hotel De Kroon, de bovenbouw van basisschool Elckerlyc die richting kamp fietst. Bij het Genneper Huys treft hij een groep archeologen die net een uitzonderlijke vondst hebben gedaan.

 

 

VIDEO: Vondst bij ‘t Genneper Huys

 

 

Dwars door De Lage Landen

 

 

Dwars door De Lage Landen is opgenomen in de zomer van 2021. Tijdens de 900 kilometer lange tocht spreekt Arnout in zijn gekende stijl, gepassioneerd door menselijke verhalen en geschiedenis, met de mensen die hij tegenkomt en gaat hij op zoek naar de verhalen die onze streken kleur hebben gegeven.

 

 

Klik hier om Dwars door de Lage Landen in Gennep te bekijken!

 

 

 

 

De soundtrack van het programma bestaat enkel uit muziek met wortels in de Lage Landen. De reeks wordt ook zo goed als simultaan uitgezonden in Vlaanderen en Nederland.

 

 

Reacties