Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

eerste lammetjes dit jaar bij kinderboerderij gennep
eerste lammetjes dit jaar bij kinderboerderij gennep

Gennep

Kinderboerderij: Eerste lammetjes!

De Kinderboerderij Gennep verwelkomt de lente met de komst van schattige lammetjes, die bezoekers betoveren. Vanaf zondag 31 maart zijn gezinnen en vrienden uitgenodigd om tussen 14.00 en 17.00 uur te genieten van een middag vol dierenplezier in de buitenlucht.

Deze week waren de ooh’s en aah’s niet te missen bij Kinderboerderij Gennep, waar twee schattige kleine lammetjes bij de geiten voor een flinke dosis lentegevoel zorgden!

 

De vrijwilligers van de Kinderboerderij werden verrast door het schattige tafereel van de pasgeboren lammetjes, die vol enthousiasme de wereld verkenden.

 

En het goede nieuws houdt niet op! Bij mooi weer, tijdens de allereerste openingsdag van dit seizoen, mogen de lammetjes zelfs even van het zonnetje genieten. Dus zorg ervoor dat je erbij bent om deze pluizige vriendjes persoonlijk te bewonderen!

 

Nieuw seizoen

 

Vanaf zondag 31 maart 2024 opent Kinderboerderij Gennep weer haar deuren. Je bent welkom om een bezoekje te brengen aan al hun gevleugelde, gekke, harige en aaibare bewoners. De kinderboerderij is geopend op woensdag, zaterdag en zondag, tussen 14.00 en 17.00 uur.

 

Het belooft een geweldige gelegenheid te worden om samen met je gezin of vrienden de boerderijdieren te bezoeken en een heerlijke middag buiten door te brengen.

 

Want laten we eerlijk zijn, wie kan er nu weerstaan aan de charme van deze knuffelbare lammetjes en de andere dieren die wachten op jouw aandacht?

 

NLdoet

 

De kinderboerderij, een ware broedplaats van saamhorigheid, barstte op zaterdag 16 maart van energie! Lieve vrijwilligers en buurtbewoners bundelden hun krachten voor NLdoet.

 

Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s middags laat is er met man en macht gewerkt om de boel te verfraaien. De jongsten tot de oudsten sloegen gezamenlijk de handen ineen, een hartverwarmend schouwspel van betrokkenheid en liefde voor de kinderboerderij.

 

 

Verwant

Gennep

Het Jenaplanonderwijs viert haar 100-jarig bestaan met festiviteiten in het hele land. Metameer in Boxmeer viert trots haar zilveren jubileum met een Meet &...

Gennep

Genneps Vocaal Ensemble bereidt zich voor op een groot(s) concert op 12 mei, na maanden van repetities. Sopraan Fenna Ograjensek en bariton Sef Thissen...

Gennep

Inwoners van Gennep en de ZwembadCoalitie blijven strijden voor behoud van zwembad Pica Mare. Maandelijkse acties gepland na stilte gemeentehuis. Sluiting zou verregaande gevolgen...

Gennep

De tweede informatiebijeenkomst over De Houtkade in Gennep presenteert het aangescherpte plan, gebaseerd op feedback van de eerste bijeenkomst en online enquêtes. Op 16...