Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

2023-06-14 Elzendaalcollege Gennep 2

Gennep

Eindexamenleerlingen stralen!

Op woensdag 14 juni was het een dag vol vreugde en feestelijkheden voor de eindexamenleerlingen van het Elzendaalcollege, Merletcollege en Metameer. Na maanden van hard werken en intense spanning hebben deze scholen eindelijk het verlossende nieuws ontvangen: de examenresultaten zijn binnen en velen zijn geslaagd!

 

Na een paar uur in spanning te hebben gewacht op het telefoontje, brak bij de meeste leerlingen een moment van pure vreugde aan. Zowel de leerlingen zelf, hun ouders als het schoolpersoneel waren opgetogen. Op woensdag werden de geslaagden dan ook hartelijk verwelkomd door hun docenten.

 

 

Metameer

 

Bij Metameer werden de leerlingen ontvangen met muziek terwijl ze over de rode loper liepen, om vervolgens onder een imposante boog van ballonnen door te gaan. Het docententeam stond klaar met de groene Metameerwimpel en een glaasje bubbels om hen te feliciteren.

 

Merletcollege

 

Het Merletcollege gaf de geslaagden een blauwe vlag, die trots zal wapperen als symbool van hun prestatie. Daarnaast werden ze in Cuijk warm onthaald met een erehaag, waar ze met trots doorheen liepen terwijl ze persoonlijk gefeliciteerd werden.

 

Elzendaalcollege

 

Ook de leerlingen van het Elzendaalcollege werden feestelijk ontvangen bij aankomst op school. Bij het in ontvangst nemen van hun cijferlijsten kregen de stralende geslaagden een Elzendaalvlag en een kenmerkende Elzendaalcollegehoodie, die ondanks de warmte met trots werd aangetrokken. Op elke schoollocatie was er een feestelijke sfeer met een unieke invulling, maar allemaal met dezelfde reden: yes, geslaagd!

 

 

Herexamens

 

Voor enkele leerlingen is de spanning echter nog niet voorbij, aangezien zij deelnemen aan het tweede tijdvak van de examens. Zij zullen zich de komende weken nog buigen over hun (her)examens. De scholen wensen deze leerlingen veel succes toe.

 

Deze bijzondere dag heeft laten zien dat hard werken en doorzettingsvermogen beloond worden. De eindexamenleerlingen van het Elzendaalcollege, Merletcollege en Metameer hebben bewezen dat ze klaar zijn voor de volgende stap in hun leven.

 

We feliciteren alle geslaagden van harte en wensen hen veel succes en geluk toe in hun toekomstige avonturen!

 

Verwant

Ottersum

Zangvereniging Caecilia uit Ottersum geeft op 24 september om 14 uur een concert in de kapel van het klooster Sint Agatha, met een gevarieerd...

Gennep

Brugklassers van Elzendaalcollege-Metameer Gennep ontdekten kunst en cultuur tijdens cultuurdagen met workshops variërend van beeldende kunst tot duurzaamheidsinitiatieven, inclusief een kledingruilbeurs georganiseerd door "Doe...

Regio

Op 17 september 2023 vindt de 34e Truckrun Boxmeer plaats, waarbij chauffeurs mensen met een beperking een speciale dag bezorgen. De route voert door...

Carnaval

Regisseur Teun Rutten brengt de magie van Vastelaovend tot leven in zijn aankomende documentaire 't Zal d'r altied blie.ve krölle, die in november in...