Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Elzendaalcollege weer in top 5

Elzendaalcollege Gennep staat voor het vierde jaar op rij in de top 5 van beste scholen van Limburg. Jaarlijks duikt het blad Elsevier in de schoolprestaties van alle middelbare scholen in Nederland. Het blad vergelijkt in dit onderzoek de schoolgegevens van de onderwijsinspectie.

 

 

De kaderberoepsgerichte leerweg van Elzendaalcollege Gennep behoort volgens het onderzoek tot de vijf beste scholen van Limburg.

 

 

Ook de andere afdelingen van deze locatie en alle afdelingen van Elzendaalcollege Boxmeer (mavo, havo en vwo) scoren in het onderzoek wederom hoog. Het onderzoek vergelijkt scholen landelijk op basis van een viertal indicatoren.

 

 

De eerste indicatie is de positie van de leerling in leerjaar 3. Hieruit blijkt dat een hoog aantal leerlingen in leerjaar 3 op een hoger niveau les krijgt dan het advies van de basisschool aangaf. De overige indicatoren zijn het beperkt aantal zittenblijvers in de onder- en bovenbouw en het gemiddelde examencijfer.

 

 

Elsevier: Elzendaalcollege ‘superschool’

 

 

Open huis

 

 

Het Elzendaalcollege houdt op woensdag 29 januari van 16.30 tot 20.30 uur open huis in Gennep en op woensdag 5 februari van 15.30 tot 20.30 uur in Boxmeer.

 

Reacties