Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Cafetaria & Eetcafé ‘TevrEDEn’

Gennep

Familie Sterkenburg opent Cafetaria & Eetcafé TevrEDEn

Cafetaria & Eetcafé ‘De Buren’ in de Gennepse Vogelbuurt heet voortaan ‘TevrEDEn’. Niet alleen de naam is veranderd, ook de eigenaren zijn nieuw: vanaf september openen Paul en Jolanda Sterkenburg Cafetaria & Eetcafé ‘TevrEDEn’.

 

 

Toen we De Buren konden overnemen zijn we meteen van start gegaan met de verbouwing. We hebben er ook een nieuwe naam opgeplakt, in ‘TevrEDEn’ is af te lezen waar wij vandaan komen. Ede dus.

 

 

Vertelt de trotse nieuwe eigenaar Paul aan GennepNews. De familie Sterkenburg, samen al 100 jaar oud, is een gevestigde naam in de horecawereld.

 

 

We hebben onze sporen ondertussen wel verdiend.

 

 

Onafscheidelijk

 

 

Eind jaren 70 gaat Paul aan de slag bij de snackbars van zijn tante op de Lindenhorst en Bellenstein in Ede. Als zijn ouders in 1983 een friettent in Wageningen beginnen volgt hij ze naar de Gelderse stad waar hij twee jaar later zijn Jolanda leert kennen.

 

 

Paul en Jolanda Sterkenburg Cafetaria & Eetcafé 'TevrEDEn'

 

 

Het koppel is vanaf de eerste dag onafscheidelijk en werkt moeiteloos 24 uur per dag samen zonder elkaar in de haren te vliegen. Toch is het een klein decennium later tijd voor iets nieuws. De zaak wordt verkocht het duo zet Cafetaria Goofy’s Corner op. Later weten zij hiernaast nog Café Marktzicht in Ederveen te runnen. Dochter Patricia zwaait ondertussen namens de Sterkenburgs de scepter bij Snackbar-Automatiek ’t Frietje in het centrum van Ede.

 

 

Foodtruck

 

 

Vanwege gezondheidsproblemen moet er in 2015 een knoop worden doorgehakt, Cafetaria Goofy’s Corner wordt verkocht. Paul en Jolanda besluiten het over een andere boeg te gooien en vertrekken met een foodtruck naar Aruba. Met de snackbar op wielen wil het tweetal het rustiger aan gaan doen.

 

 

Maar dat liep even anders: Arucamba Snacks werd een megasucces!

 

 

Hoewel het echtpaar trots is op de mooie resultaten hebben zij toch iets anders voor ogen.

 

 

De enorme drukte en de extreme warmte, bijna 50 graden in de foodtruck, en het gemis van het thuisfront heeft ons doen besluiten om de foodtruck te verkopen en te remigreren.

 

 

Terug in Nederland kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Paul en Jolanda houden nou eenmaal van een uitdaging.

 

 

Daarom gaan wij van start in Gennep. TevrEDEn is een echte horeca-aanwinst met heerlijke patat, snacks, lekker koud bier, gezelligheid, muziek en nog veel meer!

 

 

Cafetaria & Eetcafé TevrEDEn wordt vrijdag 1 september officieel geopend. Iedereen kan komen kennismaken met Paul en Jolanda aan de Fazantstraat 30 in Gennep.

 

 

Verwant

Gennep

Op maandag 3 april 2023 wordt er een bewonersavond georganiseerd in Gennep Oost om het idee van een wijkplatform te bespreken. Het doel van...

Gennep

Honderden motorrijders zullen op 15 april bijdragen aan de 14e editie van de Peringatan Ride Out in Nederland. De route zal dit jaar van...

Gennep

Het bedrijf Broekman Energie Houtverkleining uit Beneden-Leeuwen is momenteel bezig met het kappen van 44 bomen in de Vogelbuurt die zijn aangemerkt als kansarm...

Gennep

In de Vogelbuurt in Gennep worden in 2023 werkzaamheden uitgevoerd met het doel de klimaatbestendigheid en de leefomgeving te verbeteren. Deze werkzaamheden beginnen in...