Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Zaal Pica Mare Gennep
Zaal Pica Mare Gennep

Gennep

FNV informeert over nieuwe pensioenwet in Pica Mare

Op 18 april 2023 organiseert vakbond FNV een bijeenkomst in Gennep om mensen bij te praten over de nieuwe Wet Toekomst Pensioenen. De bijeenkomst is open voor zowel leden als niet-leden van de vakbond en vindt plaats in Pica Mare, Picardie 36, van 19.30 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Meer informatie op Gennep.News.

Op 18 april 2023 organiseert vakbond FNV een bijeenkomst in Gennep om mensen bij te praten over de nieuwe Wet Toekomst Pensioenen. De bijeenkomst is open voor zowel leden als niet-leden van de vakbond en vindt plaats in Pica Mare, Picardie 36, van 19.30 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur).

 

Gerard Riemen zal als spreker optreden en in begrijpelijke taal uitleggen wat er algemeen verandert in het nieuwe pensioenstelsel in vergelijking met het oude stelsel. Woordvoerder Hans Aben van FNV benadrukt dat er geen individueel advies zal worden gegeven, maar wel dat FNV haar visie op de nieuwe pensioenwet zal delen en informatie zal verstrekken over waar mensen persoonlijk advies kunnen krijgen.

 

De bijeenkomst wordt georganiseerd door de lokale FNV netwerken Limburg Noord en Land van Cuijk Plus en er wordt gezorgd voor een drankje en een plakje cake. Het doel van de bijeenkomst is om mensen te informeren over de veranderingen in de pensioenwet en hen de mogelijkheid te bieden om vragen te stellen en persoonlijk advies te krijgen.

 

Het is belangrijk om op te merken dat de nieuwe Wet Toekomst Pensioenen grote veranderingen met zich meebrengt voor het Nederlandse pensioenstelsel. Het doel van de wet is om het pensioenstelsel toekomstbestendiger en persoonlijker te maken, zodat mensen meer zeggenschap hebben over hun eigen pensioen en er meer maatwerk mogelijk is. Het is daarom belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over de veranderingen en wat deze voor jou persoonlijk betekenen.

 

Als je geïnteresseerd bent in het bijwonen van de bijeenkomst, kun je je aanmelden door contact op te nemen met de lokale FNV-netwerken Limburg Noord en Land van Cuijk Plus.

 

Verwant

Gennep

Vanmiddag vond de prijsuitreiking plaats van de Ooievaars-Tekenwedstrijd, georganiseerd door Tourist Info Gennep. Het evenement trok een grote groep enthousiaste kinderen, ouders en grootouders....

Gennep

Van 17 juli tot en met 29 juli wordt het jaarlijkse Internationale Euregio Rijn-Waal Studentenmuziekfestival gehouden in het pittoreske Gennep. Op verschillende bijzondere locaties...

Gennep

In Gennep hebben ze iets speciaals: een bruisende gemeenschap van roeken. Onlangs vond er een bijeenkomst plaats georganiseerd door de gemeente Gennep om het...

Column

In Gennep waait een financiële storm die even logisch is als een naaktkat met een bontjas. De gemeente beweert, met een grijns die breder...