Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space

FNV overhandigt Manifest alsnog

Maandag 3 mei boden vier leden van Lokaal FNV Limburg Noord het Manifest Energietransitie en Klimaatverandering bij de gemeente Gennep aan. Ze hadden aanvankelijk de afspraak van overhandiging aan Rob Peperzak gepland staan maar de wethouder was er niet.

 

 

De spontane reactie van burgemeester Hans Teunissen bracht het ertoe dat het Manifest toch overhandigd kon worden. Het Manifest staat voor een plan om de toekomst in kaart te brengen en plannen ten uitvoer te brengen voor burgers binnen de gemeente Gennep.

 

 

Manifest

 

 

De FNV staat voor een ambitieus klimaatbeleid met een sociaal verantwoorde energietransitie. Concreet gaat het om energie besparen, gebruik van duurzame energiebronnen, hergebruik van grondstoffen en de overgang naar een kringloopeconomie.

 

 

Lange en onduidelijke voedselketens in onze globaliserende wereld vergroten de kans op een epidemie of pandemie, zoals het coronavirus.

 

 

Lokaal FNV Limburg Noord

 

 

Lokaal FNV Limburg Noord gaat voor een goede en sociale uitvoering van landelijk en lokaal gemaakte afspraken over duurzaamheid, klimaat en energietransitie. Wij komen op voor onze inwoners en werken samen met hen aan een energietransitie, die eerlijk en sociaal is, alle inwoners actief betrekt en ze in staat stelt mee te doen en zorgt voor echte groene banen, ook voor (langdurig) werkzoekenden.

 

 

Reacties