Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Frank Wouters

Gennep

Foto-expositie Frank Wouters

Tot maandag 19 november kan iedereen in de Gennepse Kenniskeuken bijzondere natuurfoto’s van de hand van Frank Wouters bewonderen. Bron en foto: Frans Thonen, meer info op www.Gennep.News.

Tot maandag 19 november kan iedereen in de Gennepse Kenniskeuken bijzondere natuurfoto’s van de hand van Frank Wouters bewonderen.

 

 

Door: Frans Thonen

 

 

Tot de verbeelding sprekende landschapsfoto’s uit de gemeente Gennep en de regio en boeiende macrofoto’s van planten en dieren verschijnen regelmatig op zijn Facebookpagina. Een selectie van zijn werk hangt nu de komende weken in een speciaal hoekje van de Kenniskeuken aan de muur.

 

 

https://www.facebook.com/885383441550828/photos/a.885388841550288/1931412083614620/?type=3&theater

 

 

De 64-jarige Gennepenaar die zijn boterham verdient met schilderwerk, werd 15 jaar geleden gegrepen door de fotografie. Geïnspireerd door zijn vader die zich voorheen toespitste op het maken van natuurfoto’s, legt ook Frank veel landschappen vast op de gevoelige plaat. Voor het vangen van de mooiste kleuren en lichteffecten moet hij wel vroeg uit de veren. Geen probleem voor ochtendmens Frank Wouters die vooral in het weekend in alle vroegte met de fotocamera op pad gaat. En niet onverdienstelijk zoals op de foto-expositie te zien is.
Inmiddels hebben zijn foto’s twee keer in de Ottersumse kerk gehangen en twee keer in Velp. Op de facebookpagina ‘de mooiste foto van Nederland’ zijn z’n foto’s al twee keer uitgeroepen tot ‘foto van de dag’.

 

 

Ook op website YouPic, waar men een veelheid aan foto’s kan vinden, is Frank Wouters actief. Kortom hoog tijd om snel de foto-expositie in de Kenniskeuken te gaan bekijken. De Kenniskeuken is geopend tijdens de reguliere openingsuren van BiblioPlus Gennep.

 

 

Verwant

Gemeente Gennep

De leesvaardigheid van achtstegroepers in Gennep is de afgelopen jaren licht gedaald, volgens cijfers van DUO. De zorgwekkende trend weerspiegelt ook een bredere achteruitgang...

Gennep

BiblioPlus organiseert een gratis lezing door Wies Simons over zelfliefde en zelfzorg op 16 oktober in Bibliotheek Gennep. De avond biedt praktische inzichten en...

Gennep

In Gennep wordt een poppenkastvoorstelling genaamd 'Weet je wie ik ben?' gehouden, waarin op een speelse manier dementie wordt behandeld. Deze voorstelling is een...

Gennep

BiblioPlus organiseert op 20 september een online kennissessie over hypnose, waarbij de wetenschap en toepassingen ervan worden besproken. Ontdek hoe hypnose angsten kan overwinnen,...