Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Gennep muzikaal centrum van de regio

Muziek, heel veel muziek domineert zaterdag 8 juli de kern van Gennep. In het kader van 400 jaar stadhuis Gennep in combinatie met SumMmertime treden die zaterdagmiddag maar liefst tien muziekgezelschappen op.

 

 

Koren en orkesten uit de hele gemeente laten het publiek kennismaken met diverse muziekgenres. De optredens vinden plaats op het Jan Lindersplein en de Markt maar de finale is op de Markt voor het 400 jaar oude stadhuis.

 

 

Het spits wordt om 13.15 uur op het Jan Lindersplein afgebeten door het kleurrijke koor Con Colore. Tegelijkertijd begint op De Markt het Seniorenorkest met hun muzikale optreden. Aansluitend treden tot 17.00 uur de volgende muziekgezelschappen op.

 

 

Op het Jan Lindersplein zingen gemengde zangvereniging St. Caecilia uit Ottersum, het Genneps Vocaal, koor Suuk-7 en Cheers.

 

 

De Markt wordt gevuld met de gouden stemmen van de Goldies, het geroffel van de Drumband van Dichterbij en optredens van harmonie Unitas et Fidelitas uit Gennep en fanfare Eendracht uit Heijen.

 

 

Afsluitend is er om 17.15 uur een grote finale van alle muziekgezelschappen voor het stadhuis op de Markt.

 

 

Liefhebbers van het wat ruigere werk bezoeken ‘s avonds tussen 20.00 en 23.00 uur de Markt. In samenwerking met Hotel de Kroon en Café de Typhoon verzorgt rockpopband Face to Face hier een spectaculair optreden met nummers van grootheden als Anouk, U2, The Police, Led Zeppelin, AC/DC, Pink, Prince en anderen.

 

 

Kijk voor meer informatie op www.stadhuisgennep400jaar.nl en www.summmertimegennep.com

 

 

Reacties