Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

KWS Seuren Beugen Gennep

Gennep

Gennep nu al te klein voor KWS Seuren

KWS Seuren staat voor Koen, Wout en Stan Seuren. Gennepse broers met een passie voor techniek en ondernemen. Het fietsaccurevisiebedrijf van het jonge ondernemerstrio is van Gennep naar een nieuwe en grotere locatie in Beugen verhuisd. Ook bijzonder is het partnership met Samsung. Kijk voor meer informatie op Gennep.News.

KWS Seuren staat voor Koen, Wout en Stan Seuren. Gennepse broers met een passie voor techniek en ondernemen. Het fietsaccurevisiebedrijf van het jonge ondernemerstrio is van Gennep naar een nieuwe en grotere locatie in Beugen verhuisd.

 

 

Het begon als een hobby: het ombouwen van fietsen naar e-bikes, en het repareren en reviseren van fietsaccu’s voor familie, vrienden en kennissen. KWS Seuren maakt een snelle groei door. Koen:

 

 

Het is een bedrijf geworden waar we onze passie in kwijt kunnen.

 

 

De nieuwe plek Beugen is acht keer zo groot. Zo kan blijft toekomstige groei mogelijk en kunnen de diensten nog beter geleverd worden.

 

 

 

 

Samsung

 

 

Ook bijzonder is het partnership met Samsung. Het Koreaanse merk staat ook als accufabrikant aan de wereldtop en gaat zelden een partnership aan met een buitenlandse partij.

 

 

Dat maakt de samenwerking met KWS Seuren zo uniek.

 

 

Naast verdere uitbreiding in eigen land wil KWS Seuren nu ook nadrukkelijk de stap naar het buitenland onderzoeken. Achter de schermen worden plannen gemaakt en gekeken naar de mogelijkheden om uit te breiden naar andere landen.

 

 

Wij zijn er van overtuigd dat innovatie en verbetering de sleutel is tot nieuw succes!

 

 

 

 

Meer informatie op kwsseuren.nl

 

 

Verwant

Regio

Het Nederlands kampioenschap Maasheggenvlechten staat weer voor de deur, en het belooft een knotsgek spektakel te worden! Op 10 maart 2024 gaan de groenste...

Regio

Op 28 oktober 2023 komt Podium B naar 't Posthuis in Beugen voor een avond vol lokaal muzikaal talent. Geniet van live optredens in...

Gennep

In de schaduw van de historische Zandstraat, ooit de wachtplaats van de Zandpoort en zijn poortwachters met hun trouwe honden die de stad bewaakten,...

Regio

De Maas en Vilt mars viert dit jaar zijn 60-jarig jubileum! Deze wandeling is een populaire keuze voor degenen die zich willen voorbereiden op...