Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Buurthuis VanOns Gennep-Zuid 2019
Buurthuis VanOns Gennep-Zuid 2019

Gennep

Gennep-Zuid wil ook een huiskamer

Wijkraad Gennep-Zuid is, na overleg met de wethouders van gemeente Gennep, 4Events en Synthese, gestart met de voorbereidingen van het realiseren van een huiskamer in Buurthuis VanOns. Dat laat de wijkraad weten in het Wijkblad dat twee maal per jaar verschijnt. Meer informatie op www.Gennep.News.

Wijkraad Gennep-Zuid is, na overleg met de wethouders van gemeente Gennep, 4Events en Synthese, gestart met de voorbereidingen van het realiseren van een huiskamer in Buurthuis VanOns. Dat laat de wijkraad weten in het Wijkblad dat twee maal per jaar verschijnt.

 

 

Wijkgenoten hebben behoefte aan een plek om elkaar te ontmoeten en te socialiseren.

 

 

Schrijft Claudia van Dijk, voorzitter Wijkraad Gennep-Zuid, in het voorwoord van het blad.

 

 

Buurthuis VanOns

 

 

Een plek om te ontspannen en waar activiteiten worden aangeboden. Buurthuis VanOns is een centrale plek in de wijk die deze mogelijkheid biedt!

 

 

De werkgroep van het huiskamerproject is nu in afwachting van de gemeente. De aanvragen zijn ingediend en na akkoord gaat de Wijkraad aan de slag met het inrichten van de ruimte. Om ideeën op te doen, bezoeken we de andere huiskamers in de gemeente Gennep en gaan ze in gesprek met de initiatiefnemers.

 

 

Vrijwilligers

 

 

We willen starten met twee dagdelen waarop wijkgenoten terecht kunnen in de huiskamer. Uitbreiding volgt als hier behoefte aan blijkt te zijn.

 

 

Mensen die het leuk vinden om zich in te zetten als vrijwilliger in de huiskamer van Gennep-Zuid kunnen zich aanmelden via: info@wijkraadgennep-zuid.nl.

 

 

Verwant

Corona

De gemeente Gennep en Proteion Libermannhof werken samen aan een coronamonument in een park achter het zorgcentrum. Kunstenaars kunnen ontwerpen indienen tot 19 mei...

Regio

VPTZ Noordelijk Noord-Limburg biedt vrijwillige palliatieve zorg aan mensen in hun laatste levensfase. Met een luisterend oor, troost en praktische hulp ondersteunen ze zowel...

Gennep

Inwoners van Gennep en de ZwembadCoalitie blijven strijden voor behoud van zwembad Pica Mare. Maandelijkse acties gepland na stilte gemeentehuis. Sluiting zou verregaande gevolgen...

Gennep

Na een pauze van drie jaar keert de braderie terug naar Gennep op 8 september, geleid door BIZ en EERI Markten. Lokale ondernemers kunnen...