Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Gennep-Zuid wil ook een huiskamer

Wijkraad Gennep-Zuid is, na overleg met de wethouders van gemeente Gennep, 4Events en Synthese, gestart met de voorbereidingen van het realiseren van een huiskamer in Buurthuis VanOns. Dat laat de wijkraad weten in het Wijkblad dat twee maal per jaar verschijnt.

 

 

Wijkgenoten hebben behoefte aan een plek om elkaar te ontmoeten en te socialiseren.

 

 

Schrijft Claudia van Dijk, voorzitter Wijkraad Gennep-Zuid, in het voorwoord van het blad.

 

 

Buurthuis VanOns

 

 

Een plek om te ontspannen en waar activiteiten worden aangeboden. Buurthuis VanOns is een centrale plek in de wijk die deze mogelijkheid biedt!

 

 

De werkgroep van het huiskamerproject is nu in afwachting van de gemeente. De aanvragen zijn ingediend en na akkoord gaat de Wijkraad aan de slag met het inrichten van de ruimte. Om ideeën op te doen, bezoeken we de andere huiskamers in de gemeente Gennep en gaan ze in gesprek met de initiatiefnemers.

 

 

Vrijwilligers

 

 

We willen starten met twee dagdelen waarop wijkgenoten terecht kunnen in de huiskamer. Uitbreiding volgt als hier behoefte aan blijkt te zijn.

 

 

Mensen die het leuk vinden om zich in te zetten als vrijwilliger in de huiskamer van Gennep-Zuid kunnen zich aanmelden via: info@wijkraadgennep-zuid.nl.

 

 

Reacties