Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space

#GennepGehoord: Ik Kom Naar Jou

De samenwerking tussen de Oeffeltse zanger en liedjesschrijver Hub Rasker, de Nijmeegse zangeres Gwen Tummers en de Gennepse rapper Fabio Smits alias Smitje leidde onlangs tot het ontstaan van hun allereerste single Ik Kom Naar Jou.

 

 

Smitje

 

 

Het lied is een crossover van stijlen waarin een opvallende rol is weggelegd voor Genneps trots Smitje.

 

 

Toen ik het liedje schreef zag ik daarin meteen de kapstok om deze langgewenste samenwerking tot uitvoering te brengen.

 

 

Vertelt Hub Rasker.

 

 

Smitje schreef zijn rap bijna letterlijk achter de microfoon en on-the-go en maakt daarmee zijn rol als woordkunstenaar meer dan waar!

 

 

Terugkijken: InZicht

 

 

Gwen Tummers

 

 

De Gelderse Gwen Tummers raakte op een heel andere manier bij het project betrokken. “Gwen’s stem liet me niet los na het zien van een Youtube filmpje waarin ze een Doe Maar liedje covert” vertelt Hub:

 

 

Gelukkig wilde Gwen graag meedoen!

 

 

Liedjesschrijver Hub Rasker solo

 

 

Ik Kom Naar Jou

 

 

Voor de opnames streek het drietal neer in Rasker’s eigen Hen Hut Sound Studio, alwaar de Brabander ook de productie van de kersverse single voor zijn rekening nam. Het kleurrijke artwork bij de single is van de hand van Nova de Hoo.

 

 

 

 

Ik Kom Naar Jou is een Nederlandstalige crossover geworden waarin Rasker, Tummers en Smits de grenzen van hun eigen genres opzoeken en hun liefde voor muziek letterlijk buiten hun eigen provinciegrenzen laten horen.

 

 

Reacties