Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Faye Kaak Sine Officieel Gennep

Gennep

Genneps lingeriekoningin: Faye Kaak

Faye Kaak, een jonge ondernemer uit Gennep, heeft op negentienjarige leeftijd haar passie voor lingerie omgezet in de succesvolle online winkel “Sine.” Ze combineert haar werk bij Novita met de verkoop van stijlvolle en betaalbare lingerie, met ambitieuze plannen voor toekomstige uitbreidingen van haar assortiment.

Voor Faye Kaak uit Gennep is lingerie veel meer dan slechts een stukje stof. Laten we kennis maken met deze jonge ondernemer van nog geen twintig jaar. Haar zakelijke avontuur omarmt ze met een ongekende passie, en haar verhaal is even stralend als haar persoonlijkheid.

 

Het begin van Faye’s levensreis speelt zich af in Oeffelt, op haar derde verhuist ze naar Gennep. Ze begint haar sportieve carrière met voetballen bij Vitesse ’08, maar al snel keert ze terug naar haar geboorteplaats om deel uit te maken van De Zwaluw, waar tenminste een damesteam klaarstaat.

 

Dansstudio 49 is haar volgende stop, een plek waar ze nog steeds vol vuur bij betrokken is, ook al gaat het tegenwoordig door het leven als Dansstudio Gennep.

 

Carrière

 

Na een fijne tijd op Openbare Jenaplanschool Elckerlyc brengt ze haar middelbare schooltijd door op Metameer, waar een bijzondere interesse ontwaakt: lingerie. Tijdens haar stage bij Joop den Boer in Gennep ontvlamt haar passie definitief. Het idee voor haar eigen lingeriezaak wordt geboren en vindt al snel vruchtbare grond.

 

 

Faye slaagt erin om in slechts 2,5 jaar de opleiding Manager Retail aan het ROC in Nijmegen te voltooien, in plaats van de gebruikelijke drie jaar. Met diploma op zak begint ze haar carrière bij Novita in Gennep, hetzelfde bedrijf waar ze haar stage heeft gelopen. Faye vertelt:

 

“Ik ben niet alleen een verkoper, maar ik richt me vooral op social media.”

 

Haar ondernemerschap kent geen grenzen. Zodra ze de mogelijkheid heeft, direct na school, begint ze met Sine Officieel en de online verkoop van lingerie. Ze ontwikkelt de website helemaal zelf, enkel belemmerd door het feit dat ze vanwege haar leeftijd nog geen zakelijke rekening kan openen. Maar dat probleem is snel verholpen, want de dag na haar 18e verjaardag is ze er klaar voor. Faye glimlacht en vertelt:

 

“De allereerste bestelling die ik ontving kwam uit Gennep, dat was zo toevallig én leuk!”

 

Dankzij platforms als TikTok (@sineofficieel) en Instagram (@sine.officieel) slaagt Faye erin om binnen korte tijd veel jonge vrouwen te bereiken. “Ik krijg nu bestellingen vanuit alle hoeken van Nederland, België en Duitsland,” deelt Faye met een stralende lach. “Tot op heden kan ik dit nog prima combineren met mijn werk bij Novita. Tijdens de pauzes loop ik even naar Primera om pakketjes weg te brengen.”

 

 

Samenwerking

 

Naast haar hardwerkende karakter, creativiteit en ambitie, heeft Faye ook het geluk aan haar zijde in de vorm van een fantastisch zusje. Yentl staat niet alleen paraat om te helpen met inpakken en verzenden, maar ondersteunt haar zus op allerlei manieren met liefde en plezier. “Aan haar heb ik echt een hele goeie,” zegt Faye trots.

 

De vijftienjarige Yentl zit in Gennep op het Elzendaalcollege en heeft gekozen voor de richting Dienstverlening en Producten (D&P), wat naadloos aansluit bij de onderneming van haar grote zus. Yentl:

 

“Het is echt knap hoe Faye in zo’n korte tijd van iets kleins zoiets groots heeft gemaakt.”

 

 

Fotoshoot

 

Ter gelegenheid van het tweejarig bestaan van Sine besluit Faye voor het eerst een fotoshoot te organiseren, helemaal zelf. Ze regelt alles, van A tot Z: de locatie (boven die andere Novita aan de Zandstraat), de modellen (via een modellenbureau en via social media) en de fotograaf.

 

 

Faye glundert terwijl ze vertelt: “Het is geweldig om samen te werken met een jonge, getalenteerde fotograaf en haar ook de kans te geven om aan haar portfolio te werken. En natuurlijk ben ik zelf ook enorm trots op het resultaat.”

 

Klantcontact

 

Faye begrijpt dat klantinteractie van groot belang is voor het succes van haar onderneming. Ze maakt slim gebruik van socialemediaplatforms en onderhoudt nauw contact met klanten via WhatsApp. Ze deelt met een warm hart:

 

“Het mooiste is de positieve feedback en de tevredenheid van klanten. Dat geeft me de energie en voldoening om door te blijven gaan.”

 

Ambitie

 

Haar toekomstplannen getuigen ook van een ontembare ambitie. Ze hoopt haar assortiment op een dag uit te breiden met nieuwe producten, zoals dagelijks ondergoed, bikini’s en zomerkleding. Om zo uiteindelijk een complete lijn voor vrouwen aan te bieden, zoals ze ooit op school al bedacht heeft. Maar voor nu is het motto:

 

“Eerst dit even!”

 

 

Het klinkt allemaal als een sprookje, maar is dat ook zo? “Nee,” antwoordt Faye bescheiden, “het vergt doorzettingsvermogen en de bereidheid om obstakels te overwinnen. Het organiseren van fotoshoots kan bijvoorbeeld een uitdaging zijn, vanwege het plannen van datums en het samenkomen van mensen op één locatie.”

 

Maar als uiteindelijk alle puzzelstukjes op hun plaats vallen, is dat echt geweldig!”

 

Haar kamer is bijna volledig gewijd aan haar onderneming. “Je kunt nauwelijks bewegen, overal zie je enorme zakken vol spullen,” vertelt ze.

 

“Ze wachten geduldig om ingepakt en verzonden te worden, op weg naar vrouwen die zich sexy en zelfverzekerd willen voelen.”

 

Op dit moment werkt Faye hard aan de lancering van nieuwe collecties voor Kerst en Valentijnsdag. Ze houdt nauwlettend de laatste trends in de gaten en zit boordevol bruisende ideeën. Haar assortiment is en blijft stijlvol, maar ze hecht minstens zoveel waarde aan betaalbaarheid en beschikbaarheid in alle maten. Faye heeft namelijk een duidelijke boodschap: Sine is er voor álle vrouwen.

 

@sineofficieel De perfecte oplossing voor jurken/tops met een open rug of een speciale halter😍 Verkrijgbaar in de kleur creme, bruin en zwart 🤩 SHOP AT: www.sine-officieel.com ✨ #sineofficieel #getyourshine #boobtap #boobtapeessentials #tape #oplossing #youneedthis ♬ original sound – Addictive lyrics &lt3

 

Verwant

Gennep

Leer levensreddende vaardigheden met de EHBO Cursus Acute Zorg in de gemeente Gennep. Met een breed scala aan onderwerpen en praktijkgerichte training, bereidt deze...

Regio

Het Nederlands kampioenschap Maasheggenvlechten staat weer voor de deur, en het belooft een knotsgek spektakel te worden! Op 10 maart 2024 gaan de groenste...

Gemeente Gennep

Het Energielandgoed Wells Meer in Bergen ervaart vertraging door vergunningen en netwerkproblemen, wat leidt tot een verlenging van de intentieverklaring door de Gemeente Gennep....

Gemeente Gennep

Stichting INTOS en gemeente Gennep kampen met €350.000 financiële tegenvaller door gestegen loonkosten en incidentele uitgaven. Spoedvergadering ingelast om oplossingen te bespreken, toekomstige begrotingen...