Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Kinderkleding

Gennep

Gennepse kinderkleding- en speelgoedbeurs

Dit jaar wordt de Gennepse kinderkleding- en speelgoedbeurs in de Blokhut van JongNL aan de Prinses Irenestraat te Gennep gehouden op zondag 7 oktober van 11.00 uur tot 12.30 uur. De entree is nog steeds gratis. Reserveren en meer info? Kijk op www.Gennep.News.

Dit jaar wordt de Gennepse kinderkleding- en speelgoedbeurs in de Blokhut van JongNL aan de Prinses Irenestraat te Gennep gehouden op zondag 7 oktober van 11.00 uur tot 12.30 uur.

 

 

De entree is nog steeds gratis. Het is mogelijk om tegen geringe prijzen wat te drinken te kopen, deze opbrengsten zijn voor JongNL.

 

 

Tijdens de beurs worden zowel tweedehands als nieuwe baby- en kinderartikelen aangeboden. Denk hierbij aan (merk)kleding, (buiten)speelgoed, boeken, wandelwagens, maxi-cosi’s, autostoeltjes, fietsjes, boxen et cetera. Alles natuurlijk van goede kwaliteit!

 

 

Moniek van Duijvenbode van de organisatie zegt:

 

 

Telkens weer blijkt dat duur speelgoed en kleding vaak maar een korte tijd gebruikt of gedragen wordt. De materialen zijn dan nog in zeer goede staat. Het is zeker de moeite waard om te komen kijken voor leuk, goedkoop, kwalitatief goed speelgoed. Dit geldt niet alleen voor (aanstaande) ouders, maar ook zeker voor opa´s en oma´s, oppasgelegenheden, peuterspeelzalen en ga zo maar door.

 

 

Dus ben je op zoek naar leuke en betaalbare kinderkleding of speelgoed, dan is een bezoek aan deze beurs zeker de moeite waard. Je bent van harte welkom!

 

 

Wil je een tafel reserveren of meer informatie dan kan dat via kinderkledingbeursgennep@ziggo.nl.

 

 

Verwant

Gennep

Afgelopen weekend was het weer tijd voor NLdoet in de gemeente Gennep. Tijdens deze jaarlijkse vrijwilligersactie worden mensen opgeroepen om zich in te zetten...

Gennep

Op zondag 26 september was de jaarlijkse Doe je mee dag / Burendag bij JongNL Gennep. Een leuke middag vol sport, spel, creativiteit en...

Wat heerlijk om weer samen te kunnen bewegen! Hilde Desmet en Paula de Visser bieden in Gennep een mogelijkheid om in beweging te komen....

Corona

Het zal je ongetwijfeld niet ontgaan zijn dat corona Gennep heeft bereikt. Lees de laatste nieuwsberichten en ontwikkelingen op het liveblog op www.Gennep.News. Aanvulling...