Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Gennepse kinderkleding- en speelgoedbeurs

Gennep

Gennepse kinderkleding- en speelgoedbeurs verhuist

De Gennepse kinderkleding- en speelgoedbeurs heeft in De Blokhut van JongNL aan de Prinses Irenestraat 23 te Gennep een nieuwe locatie gevonden.

 

 

Bij een nieuwe locatie hoort ook een nieuwe dag en andere tijd. De volgende beurs zal daarom zijn op zondag 8 oktober van 11.00 tot 13.00 uur. De entree blijft gratis. Het is mogelijk om tegen minieme prijzen drankjes te kopen, de opbrengsten hiervan gaan naar JongNL.

 

 

Gennepse kinderkleding- en speelgoedbeurs

 

 

Tijdens de beurs  worden zowel tweedehands als nieuwe baby- en kinderartikelen aangeboden. Denk hierbij aan (merk)kleding, (buiten)speelgoed, boeken, wandelwagens, maxi-cosi’s, autostoeltjes, fietsjes, boxen etc. Alles natuurlijk van goede kwaliteit.

 

 

Telkens weer blijkt dat duur speelgoed en kleding vaak maar een korte tijd gebruikt of gedragen wordt. De materialen zijn dan nog in zeer goede staat. Het is zeker de moeite waard om te komen kijken voor leuk, goedkoop, kwalitatief goed speelgoed. Dit geldt niet alleen voor (aanstaande) ouders, maar ook zeker voor opa´s en oma´s, oppasgelegenheden en peuterspeelzalen.

 

 

Vertelt initiatiefneemster Moniek van Duijvenbode.

 

 

Dus ben je op zoek naar leuke en betaalbare kinderkleding of speelgoed, dan is een bezoek aan deze beurs zeker de moeite waard. Je bent van harte welkom!

 

 

Wil je een tafel reserveren of meer informatie? Dan kan dat via: kinderkledingbeursgennep@ziggo.nl.

 

 

Verwant

Gennep

Dit jaar wordt de Gennepse kinderkleding- en speelgoedbeurs in de Blokhut van JongNL aan de Prinses Irenestraat te Gennep gehouden op zondag 7 oktober...

Gennep

Voor de tweede keer word de Gennepse kinderkleding- en speelgoedbeurs gehouden in de Blokhut van JongNL aan de Prinses Irenestraat te Gennep.    ...