Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Pete Brouwer

Gennep

Gennepse Pete doet mee aan Alpe d’HuZes

“Helaas hoor ik steeds vaker bij klanten, buren, (sport)vrienden en kennissen dat ze met kanker te maken krijgen.” vertelt de Gennepse pedicure Pete Brouwer. Ze fietst dit jaar mee met de Alpe d’HuZes. “Ik zet me er graag voor in dat deze vreselijke ziekte te overwinnen is.”

 

 

 

 

Dat betekent dat Pete de legendarische Franse berg Alpe d’Huez maar liefst drie keer op gaat fietsen om zo geld in te zamelen voor onderzoek tegen kanker. Ze doet dit niet voor niks:

 

 

Mijn broer Pieter had gelukkig een goedaardige tumor, maar telkens die angst! Mijn moeder had darmkanker. Gelukkig kreeg ze een goede behandeling en is toch nog 81 jaar geworden.

 

 

 

 

In 2011 heeft Pete’s broer de berg zes keer beklommen. In 2012 is ze met haar man Dennis meegegaan om hem aan te moedigen. Herstellende van een hernia is Pieter destijds toch twee keer naar boven gefietst. Donderdag stapt Pete onder het motto ‘opgeven is geen optie’ zelf op de fiets om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker.

 

 

Wie helpt mij mee naar de top? Elke euro telt!

 

 

 

 

Alpe d’HuZes

 

 

Op 6 en 7 juni 2018 vindt de dertiende editie van Alpe d’HuZes plaats. In 2017 zamelde alle deelnemers van Alpe d’HuZes samen 10,4 miljoen euro in. Naast Pete doen ook Ed Hendriks en Jolanda Hermens uit Gennep mee aan het evenement.

 

 

 

 

 

 

Kijk voor meer info en om te doneren op opgevenisgeenoptie.nl

 

 

Verwant

Gennep

Gennep Vitaal kondigt spannende bewegingsprogramma's aan, bedoeld om mensen van alle leeftijden en condities aan te moedigen om actief te blijven en van lichaamsbeweging...

Gennep

Gennep Vitaal organiseert op verschillende niveau’s sport en spelactiviteiten voor inwoners van alle kerkdorpen. Naast deze actviteiten zijn er ook andere groepen, zoals sportief...