Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Georges Verburg

Gennep

George Verburg: 60 jaar vrijwilliger Rode Kruis

George Verburg uit Gennep is gehuldigd voor zijn 60-jarig jubileum als vrijwilliger bij het Rode Kruis, waarbij zijn toewijding en dienstbaarheid aan de gemeenschap werden geprezen door de burgemeester en het Rode Kruis.

In een ontroerende ceremonie werd George Verburg, een inwoner van Gennep, afgelopen week gehuldigd voor zijn opmerkelijke toewijding aan het Rode Kruis gedurende maar liefst 60 jaar.

 

Zijn buitengewone inzet en toewijding aan het helpen van anderen hebben niet alleen de gemeenschap van Gennep, maar ook het Rode Kruis zelf diep geraakt.

 

Al zes decennia lang heeft George Verburg zich belangeloos ingezet voor het Rode Kruis, waarbij hij zijn tijd, energie en expertise heeft ingezet om talloze levens te verbeteren en te redden.

 

Zijn vrijwilligerswerk begon op jonge leeftijd, maar zijn vastberadenheid om anderen in tijden van nood bij te staan, groeide met de jaren.

 

George trad toe tot het Rode Kruis in 1963, en sindsdien heeft hij een breed scala aan taken vervuld. Van het verlenen van eerste hulp bij evenementen tot het assisteren bij rampenbestrijding en bloeddonaties, zijn betrokkenheid was veelzijdig en altijd gedreven door een diepgeworteld gevoel van medeleven.

 

Bron en foto: facebook.com/RodeKruisMaasduinen

 

Verwant

Gemeente Gennep

Gennep scoort lager dan het nationale rookgemiddelde, maar ziet een opkomst in tienerrokers en e-sigaretten. Lokale inspanningen en leiders zoals Wethouder Frank Pubben streven...

Milsbeek

Er is een groot bouwproject gepland tussen Heiveld en Langstraat in Milsbeek, met 77 nieuwe woningen. Politieke steun is overwegend positief, maar de SP...

Gennep

De Joodse begraafplaats in Gennep wordt gerestaureerd als onderdeel van het Erfgoed Telt-project, terwijl het een stukje lokale Joodse geschiedenis en cultureel erfgoed behoudt...

Column

Dwarsliggert onthult in zijn nieuwste column op Gennep.News hoe scherpe kritiek een krachtig instrument kan zijn om lezers uit te dagen en een drang...