Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Geslaagde Reünie 't Trefcentrum Gennep

Gennep

Geslaagde reünie ’t Trefcentrum

Een geslaagde reünie in ’t Trefcentrum in Gennep bracht voormalige leden van jeugdsoos ’t Trefcentrum samen. De avond was gevuld met warme herinneringen, ontmoetingen en een emotioneel eerbetoon door Rieany Janssen van Rieany Plus.

Bij de opening van de deuren vulde de grote zaal in De Goede Herder zich snel. Meer dan tachtig bezoekers van de voormalige jeugdsoos ’t Trefcentrum in Gennep kwamen samen voor de reünie.

 

In de openingspeech werd stilgestaan bij de mensen die in de afgelopen jaren zijn overleden. Daarna konden de aanwezigen, onder het genot van verfrissende drankjes en smakelijke hapjes, opnieuw contact maken. Sommigen herkenden elkaar onmiddellijk, terwijl anderen elkaar pas na een tijdje begonnen te herkennen.

 

 

De sfeer was uitstekend, doordrenkt van gezelligheid en warmte. De herinneringen die werden opgehaald, waren kostbaar en brachten glimlachen op vele gezichten. De tieners en vroege twintigers van weleer deelden nu als volwassenen hun avonturen en streken uit hun wilde jeugdjaren.

 

Het hoogtepunt van de avond was ongetwijfeld het bijzondere muzikale eerbetoon aan de overleden vrienden. Dit ontroerende nummer werd prachtig vertolkt door niemand minder dan Rieany Janssen, bekend van de band Rieany Plus.

 

De organisatoren van deze reünie kunnen trots zijn op het overweldigende succes van deze avond. Het is heel goed mogelijk dat deze bijeenkomst nog lange tijd het gesprek van de dag zal zijn.

 

Reünie ’t Trefcentrum

 

’t Trefcentrum ontstond als reactie op de traditionele opvoeding na de Tweede Wereldoorlog. De jeugd in Gennep verlangde naar vrijheid, ruimte en keuzemogelijkheden, en het concept bood hen een platform om deze veranderingen na te streven, inclusief discussies over het legaliseren van drugs.

 

Verwant

Gennep

Bij GennepNews vieren we samen met Sinterklaas de leukste tijd van het jaar! Ontdek elke maandag en donderdag dag nieuwe avonturen van de goedheiligman...

Column

In de nieuwe column van Dwarsliggert op Gennep.News wordt de onontkoombare realiteit van de Gemeente Gennep belicht, waar onherroepelijke beslissingen en genadeloze bezuinigingen een...

Gennep

In Gennep dreigt zwembad Pica Mare te zinken door hoge renovatiekosten, maar de 24 uur van Gennep en een petitie getuigen van een vastberaden...

Gemeente Gennep

RoodGroen Lokaal uit zorgen over schuldhulpverleningsvertragingen bij de Kredietbank in Gennep. Joy Hillebrand stelt schriftelijke vragen aan het College, onder meer over de impact...