Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Goede Doelen Week Gennep succesvol

De eerste Goede Doelen Week in Gennep, waarbij werd gecollecteerd voor 13 landelijke fondsen, is zeer succesvol te noemen. Inmiddels is de inhoud van alle collectebussen door de organisatie geteld, inclusief de enveloppen die nog ingeleverd zijn in de collectebus bij Bruna Gennep en de bedragen die per bank overgemaakt zijn. De organisatie kan dan ook de uiteindelijke opbrengst bekendmaken.

 

 

In totaal heeft de eerste Goede Doelen Week Gennep €20.161,50 opgebracht.

 

 

Een geweldig resultaat!

 

 

Aldus Annemarie Bäumler namens de organisatie, bestaande uit wijkraad Gennep-Zuid en wijkplatform Gennep-West in samenwerking met de 13 lokale coördinatoren van de deelnemende fondsen.

 

 

4000 enveloppen

 

 

De organisatie kijkt na maanden van voorbereidingen tevreden terug op een zeer geslaagde eerste Goede Doelen Week. Annemarie Bäumler:

 

 

Het was een hele klus om dit voor het eerst op poten te zetten. Zowel voor de organisatie als de collectanten was het op deze manier nieuw. Zo’n 160 collectanten bezorgden 4000 enveloppen huis aan huis en gaven daarbij uitleg over de werkwijze. Een week later haalden zij met een collectebus de gevulde enveloppen aan de deuren weer op. Namens de coördinatoren van de 13 deelnemende fondsen willen we via deze weg alle Gennepenaren hartelijk danken voor hun donaties en speciale dank aan alle collectanten die zich hebben ingezet om deze opbrengst te behalen.

 

 

Zie ook:
Eerste Goede Doelen Week in Gennep
Ook Goede Doelen Week in Ottersum en Ven-Zelderheide
Gezamenlijke collecte CBF-fondsen in Gennep

 

 

Foto: https://twitter.com/BgmGennep/status/979045534391468032

 

 

Reacties