Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Goede doelen week Gennep GennepNews

Gennep

Goede Doelen Week komt terug

Het is alweer 10 maanden geleden dat er voor het eerst een Goede Doelen Week (GDW) werd georganiseerd in Gennep. De gezamenlijke opbrengst voor de 13 deelnemende organisaties was maar liefst €20.161,50. Dit jaar is de collecteweek voor de GDW in Gennep van 8 tot en met 14 april.

Het is alweer 10 maanden geleden dat er voor het eerst een Goede Doelen Week (GDW) werd georganiseerd in Gennep. De gezamenlijke opbrengst voor de 13 deelnemende organisaties was maar liefst €20.161,50.

 

 

Goede Doelen Week Gennep succesvol

 

 

Dit jaar is de collecteweek voor de GDW in Gennep van 8 tot en met 14 april. Roos van Otterdijk, voorzitter van het bestuur van de GDW:

 

 

Na een korte “pauze” in de winter, zijn we als organisatie inmiddels gestart met de voorbereidingen voor deze tweede GDW. We zijn als organisatie trots op het behaalde resultaat in 2018 maar er waren ook wat kleine verbeterpunten. De feedback die we hebben ontvangen, hebben we ingezet om dit jaar organisatorisch nog beter te laten verlopen. Uiteraard hopen we ook dit jaar weer zo’n prachtige opbrengst te gaan ophalen.

 

 

Hiervoor zijn collectanten onmisbaar. Iedereen die zich een paar uurtjes wil inzetten tijdens de GDW, kan zich bij de organisatie opgeven als collectant.

 

 

Ook mensen die niet kunnen collecteren maar wel willen ondersteunen, zijn van harte welkom zich aan te melden als vrijwilliger.

 

 

Aanmelden kan via gdw-gennep.nl.

 

 

Eerste Goede Doelen Week in Gennep

 

 

Verwant