Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space

Goldies naast Hendrik Groen

Hendrik Groen, de lievelingsbejaarde van Nederland komt naar Cuijk. Dinsdag 23 januari laten Hendrik Groen en zijn vrienden u in de theaterversie van de bestseller ‘Pogingen iets van het leven te maken’ meegenieten van alle ups en downs in een verzorgingshuis. De vocalgroup Goldies uit Gennep vervult in deze voorstelling een uitgesproken rol.

 

 

Door Frans Thonen

 

 

Want onder de bewoners in het verzorgingshuis bevinden zich koorleden van Vocalgroup Goldies van 65 jaar en ouder. Zij gaan vooral zingen: Oud-Hollandse liedjes zoals ‘Hoeperdepoep zat op de stoep’ en ‘Oh, was ik maar bij moeder thuis gebleven’.

 

 

Vocalgroup Goldies

 

 

Vocalgroup Goldies uit Gennep bestaat sinds januari 2015. Het is een koor voor 50 plussers en hanteert als motto ‘Iedereen kan zingen én zingen is heel goed voor de gezondheid!’

 

 

Het repertoire is veelzijdig met de nadruk op poppy songs uit heden en verleden in het Nederlands, Engels, Frans en Duits.

 

 

Het koor met ongeveer 60 leden staat onder de bezielende leiding van Ernst Lamers en kan nog wel wat nieuwe leden gebruiken en dan met name bassen. Nadere informatie bij de secretaris, tel.0485 – 511974.

 

 

 

 

Meer informatie is te vinden op schouwburgcuijk.nl.

 

 

Reacties