Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Gratis bezoek aan Tweede Kamer

Op woensdag 8 februari kunnen 50 personen deelnemen aan een excursie naar de Tweede Kamer in Den Haag. Het bezoek is ontstaan op initiatief van de CDA afdelingen in Bergen, Gennep en Mook&Middelaar. Deelname aan de trip is kosteloos en staat open voor iedereen. De eerste vijftig mensen die zich aanmelden kunnen mee.

Het idee is ontstaan nadat bekend werd dat Jacob Knoops uit Siebengewald vanuit de kop van Noord-Limburg lijstduwer is tijdens de verkiezingen voor de Tweede Kamer namens het CDA. Knoops:

Uit de enthousiaste reacties die ik ontving bleek dat veel mensen belangstelling hebben om meer te weten te komen over de gang van zaken in de Tweede Kamer. Anderen vinden het gewoon leuk om eens te kijken in het centrum van de democratie in ons land. We willen mensen graag die gelegenheid bieden.

De bus vertrekt ’s ochtends vanuit Bergen om via Gennep en Mook om 13.00 uur in Den Haag te arriveren. Een lunchpakket tijdens de reis is inbegrepen. In de Tweede Kamer wordt de groep ontvangen door kamerlid Raymond Knops uit Noord-Limburg. Daarna volgt een rondleiding door de gebouwen van de Kamer.

Het bezoek wordt afgesloten met een kort bezoek aan een debat in de grote vergaderzaal. Om 19.00 uur is het gezelschap weer terug in Bergen.

Belangstellenden voor deze excursie kunnen zich melden bij Frans Arts uit Bergen op telefoonnummer: 06-53983480 of via email: marietarts@home.nl

(Bron: Facebook Jacob Knoops, Fractievoorzitter CDA, Gemeente Bergen)

Reacties