Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Zandstraat Gennep

Gennep

Gratis stadswandelingen

In de periode van juli tot en met oktober hebben de ondernemers van BIZ Centrum Gennep, Tourist Info Gennep en de gemeente een prachtig initiatief gelanceerd: gratis stadswandelingen met een gids. Meer informatie op Gennep.News.

In de periode van juli tot en met oktober hebben de ondernemers van BIZ Centrum Gennep, Tourist Info Gennep en de gemeente een prachtig initiatief gelanceerd: gratis stadswandelingen met een gids.

 

Deze wekelijkse evenementen, die plaatsvinden op woensdagochtend, bieden een unieke kans voor zowel de gasten van Center Parcs het Heijderbos als andere enthousiastelingen om meer te weten te komen over de charmante stad Gennep.

 

Gedurende de stadswandelingen krijgen de deelnemers de gelegenheid om de historische en culturele rijkdom van Gennep te ontdekken. Van 10.00 tot 11.30 uur kunnen de deelnemers genieten van een boeiende reis door de straten en steegjes van de stad, terwijl ze worden begeleid door ervaren en deskundige gidsen.

 

Het bijzondere aan deze stadswandelingen is dat ze niet alleen openstaan voor de gasten van Center Parcs het Heijderbos, maar ook voor toeristen en inwoners van Gennep. Dit zorgt voor een divers gezelschap en een geweldige gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en verhalen te delen.

 

Om deel te nemen aan een stadswandeling, kunnen geïnteresseerden zich aanmelden via touristinfo@visitgennep.nl. Het is belangrijk om uiterlijk op dinsdag 14.00 uur voorafgaand aan de wandeling aan te melden. Hoewel de wandelingen gratis zijn, is het aantal beschikbare plaatsen beperkt. Daarom is het raadzaam om zo snel mogelijk te reserveren.

 

 

Verwant

Sport

Kozakken Boys versterkt zich met Jesse Giebels voor volgend seizoen. De 21-jarige centrale verdediger uit Gennep komt over van FC Eindhoven. Giebels, bekend om...

Gennep

De eeuwenoude protestantse kerk in Gennep opent haar deuren voor een unieke inkijk in haar historische en culturele erfgoed. Voorzitter Karel Bruinsma benadrukt de...

Gennep

Het Jenaplanonderwijs viert haar 100-jarig bestaan met festiviteiten in het hele land. Metameer in Boxmeer viert trots haar zilveren jubileum met een Meet &...

Gennep

Genneps Vocaal Ensemble bereidt zich voor op een groot(s) concert op 12 mei, na maanden van repetities. Sopraan Fenna Ograjensek en bariton Sef Thissen...