Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Gennep

Groot aantal Wabp-groepen in gemeente Gennep

In de gemeente Gennep is een groot aantal Wabp-groepen actief. Een Wabp-groep is een Alarm App-groep waar buren elkaar snel op de hoogte kunnen houden van alarmerende situaties zoals een inbraak of een verdacht persoon etc. Men belt altijd eerst 112 om vervolgens in de wabp-groep de buren te informeren.

 

Beheer

 

Elke Wabp-groep heeft één of meer beheerders. Wil je lid worden van een Wabp-groep in jouw buurt? Hier staat een kaart waar u uw buurt kunt opzoeken om te zien of iemand in uw buurt al een groep gestart is.

 

Indien dit het geval is dan staat er bij de pin in jouw buurt een mailadres van de beheerder zodat je contact kunt opnemen om jouw lidmaatschap aan te vragen.

 

Als er in jouw buurt nog geen Wabp-groep actief is, dan zou je kunnen overwegen om zelf een Wabp-groep te starten. Als je een Wabp-groep start, plaats dan een bericht op deWabp-Facebookpagina.

 

https://www.facebook.com/Wabp.Gennep/posts/471671226531800

 

 

Verwant

Gemeente Gennep

In Gennep zijn er de afgelopen tien jaar minder woninginbraken geweest. In 2012 waren er 83 inbraken, terwijl dat er in 2022 nog ‘maar’...

Gennep

Het afgelopen jaar daalde het aantal inbraken met ruim een kwart. Dat meldt WhatsApp Buurt Preventie (WABP) Gemeente Gennep. Pogingen tot woninginbraak zijn opgeteld...